Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7995
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоман, Артем Володимирович-
dc.contributor.authorHoman, Artem-
dc.date.accessioned2023-07-31T11:21:11Z-
dc.date.available2023-07-31T11:21:11Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГоман А. В. Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна кукурудзи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Юнігрейн-Базис» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Артем Володимирович Гоман ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7995uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7995-
dc.description.abstractРозглянуто технологічну лінію з підготовки зерна кукурудзи до зберігання в умовах елеватора товариства з обмеженою відповідальністю «Юнігрейн-Базис» району Дніпропетровської області. Встановлено, що в підприємстві існує можливість із збільшення обсягів приймання зерна кукурудзи за рахунок встановлення систем, що дозволяють тимчасове зберігання вологого зерна.Rozghlianuto tekhnolohichnu liniiu z pidhotovky zerna kukurudzy do zberihannia v umovakh elevatora tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Iunihrein-Bazys» raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Vstanovleno, shcho v pidpryiemstvi isnuie mozhlyvist iz zbilshennia obsiahiv pryimannia zerna kukurudzy za rakhunok vstanovlennia system, shcho dozvoliaiut tymchasove zberihannia volohoho zerna.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпроєктuk
dc.subjectproiektuk
dc.subjectкукурудзаuk
dc.subjectkukurudzauk
dc.subjectрозрахунокuk
dc.subjectrozrakhunokuk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectobladnanniauk
dc.subjectудосконаленняuk
dc.subjectudoskonalenniauk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectноріяuk
dc.subjectnoriiauk
dc.subjectсепараторuk
dc.subjectseparatoruk
dc.subjectсушаркаuk
dc.subjectsusharkauk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна кукурудзи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Юнігрейн-Базис» Кам’янського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii z pervynnoi obrobky zerna kukurudzy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Iunihrein-Bazys» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гоман А.В..pdf1,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.