Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8005
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коссе, Анна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Kosse, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-01T11:49:04Z | - |
dc.date.available | 2023-08-01T11:49:04Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Коссе А. І. Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна житнього в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анна Іванівна Коссе ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8005 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8005 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження:технологічна лінія з виробництва борошно житнього Метою роботи єудосконалення технологічної лінії з виробництва борошна житнього в умовах ТОВ «Дніпромлин» міста Дніпро. Методи дослідження: в кваліфікаційній роботі використано загальноприйняті методики щодо розрахунку та підбору технологічного обладнання млинцеху №2 ТОВ «Дніпромлин», розрахункумісткості та кількості бункерів для неочищеного зерна та відходів виробництва. Описано підходи до компонування обладнання основних виробничих приміщень цеху підготовчого відділення зерна жита до переробки в борошно.Obiekt doslidzhennia:tekhnolohichna liniia z vyrobnytstva boroshno zhytnoho Metoiu roboty yeudoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshna zhytnoho v umovakh TOV «Dnipromlyn» mista Dnipro. Metody doslidzhennia: v kvalifikatsiinii roboti vykorystano zahalnopryiniati metodyky shchodo rozrakhunku ta pidboru tekhnolohichnoho obladnannia mlyntsekhu №2 TOV «Dnipromlyn», rozrakhunkumistkosti ta kilkosti bunkeriv dlia neochyshchenoho zerna ta vidkhodiv vyrobnytstva. Opysano pidkhody do komponuvannia obladnannia osnovnykh vyrobnychykh prymishchen tsekhu pidhotovchoho viddilennia zerna zhyta do pererobky v boroshno. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | жито | uk |
dc.subject | zhyto | uk |
dc.subject | борошно житнє обдирн | uk |
dc.subject | boroshno zhytnie obdyrn | uk |
dc.subject | технологічна лінія | uk |
dc.subject | tekhnolohichna liniia | uk |
dc.subject | зерноочисне відділення | uk |
dc.subject | zernoochysne viddilennia | uk |
dc.subject | сепаратор | uk |
dc.subject | separator | uk |
dc.subject | домішки | uk |
dc.subject | domishky | uk |
dc.subject | вихід борошна | uk |
dc.subject | vykhid boroshna | uk |
dc.title | Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна житнього в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» міста Дніпро | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshna zhytnoho v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dnipromlyn» mista Dnipro | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коссе А.І..pdf | 1,82 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.