Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8005
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоссе, Анна Іванівна-
dc.contributor.authorKosse, Anna-
dc.date.accessioned2023-08-01T11:49:04Z-
dc.date.available2023-08-01T11:49:04Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКоссе А. І. Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна житнього в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анна Іванівна Коссе ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8005uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8005-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження:технологічна лінія з виробництва борошно житнього Метою роботи єудосконалення технологічної лінії з виробництва борошна житнього в умовах ТОВ «Дніпромлин» міста Дніпро. Методи дослідження: в кваліфікаційній роботі використано загальноприйняті методики щодо розрахунку та підбору технологічного обладнання млинцеху №2 ТОВ «Дніпромлин», розрахункумісткості та кількості бункерів для неочищеного зерна та відходів виробництва. Описано підходи до компонування обладнання основних виробничих приміщень цеху підготовчого відділення зерна жита до переробки в борошно.Obiekt doslidzhennia:tekhnolohichna liniia z vyrobnytstva boroshno zhytnoho Metoiu roboty yeudoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshna zhytnoho v umovakh TOV «Dnipromlyn» mista Dnipro. Metody doslidzhennia: v kvalifikatsiinii roboti vykorystano zahalnopryiniati metodyky shchodo rozrakhunku ta pidboru tekhnolohichnoho obladnannia mlyntsekhu №2 TOV «Dnipromlyn», rozrakhunkumistkosti ta kilkosti bunkeriv dlia neochyshchenoho zerna ta vidkhodiv vyrobnytstva. Opysano pidkhody do komponuvannia obladnannia osnovnykh vyrobnychykh prymishchen tsekhu pidhotovchoho viddilennia zerna zhyta do pererobky v boroshno.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectжитоuk
dc.subjectzhytouk
dc.subjectборошно житнє обдирнuk
dc.subjectboroshno zhytnie obdyrnuk
dc.subjectтехнологічна лініяuk
dc.subjecttekhnolohichna liniiauk
dc.subjectзерноочисне відділенняuk
dc.subjectzernoochysne viddilenniauk
dc.subjectсепараторuk
dc.subjectseparatoruk
dc.subjectдомішкиuk
dc.subjectdomishkyuk
dc.subjectвихід борошнаuk
dc.subjectvykhid boroshnauk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії з виробництва борошна житнього в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» міста Дніпроuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshna zhytnoho v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dnipromlyn» mista Dniprouk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коссе А.І..pdf1,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.