Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8025
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛазарєв, Вадим Вадимович-
dc.contributor.authorLazariev, Vadym-
dc.date.accessioned2023-08-07T07:46:44Z-
dc.date.available2023-08-07T07:46:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛазарєв В. В. Модернізація технологічної лінії первинної обробки зерна кукурудзи в умовах ТОВ «Белгравія» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вадим Вадимович Лазарєв ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8025uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8025-
dc.description.abstractПриведено коротку характеристику елеватор ТОВ «Белгравія» Дніпровського району Дніпропетровської області, встановлено, що даний елеватор більшою мірою спеціалізується на прийманні та первинній обробці зерна кукурудзи, в середньому обсяги приймання складають біля 30000 тон за період заготівель. Також приведено характеристику зерна кукурудзи, як найбільш заготівельної культури на елеваторі.Pryvedeno korotku kharakterystyku elevator TOV «Belhraviia» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti, vstanovleno, shcho danyi elevator bilshoiu miroiu spetsializuietsia na pryimanni ta pervynnii obrobtsi zerna kukurudzy, v serednomu obsiahy pryimannia skladaiut bilia 30000 ton za period zahotivel. Takozh pryvedeno kharakterystyku zerna kukurudzy, yak naibilsh zahotivelnoi kultury na elevatori.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectмодернізаціяuk
dc.subjectmodernizatsiiauk
dc.subjectкукурудзаuk
dc.subjectkukurudzauk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectzernouk
dc.subjectсепараторuk
dc.subjectseparatoruk
dc.subjectскальператорuk
dc.subjectskalperatoruk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectobladnanniauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectрозрахунокuk
dc.subjectrozrakhunokuk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectproduktyvnistuk
dc.subjectноріяuk
dc.subjectnoriiauk
dc.titleМодернізація технологічної лінії первинної обробки зерна кукурудзи в умовах ТОВ «Белгравія» Дніпровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeModernizatsiia tekhnolohichnoi linii pervynnoi obrobky zerna kukurudzy v umovakh TOV «Belhraviia» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лазарєв В.В..pdf2,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.