Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8027
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМахновець, Вікторія Геннадіївна-
dc.contributor.authorMakhnovets, Viktoriia-
dc.date.accessioned2023-08-07T08:10:08Z-
dc.date.available2023-08-07T08:10:08Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМахновець В. Г. Удосконалення технологічної лінії з виробництва вівсяних пластівців в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вікторія Геннадіївна Махновець ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8027uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8027-
dc.description.abstractПроведено аналіз господарської діяльності товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області, а саме виробничих та трудових ресурсів, сировинної бази, ринку збуту продукції та існуючої технологічної лінії з виробництва вівсяних пластівців.Provedeno analiz hospodarskoi diialnosti tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ridnyi produkt» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti, a same vyrobnychykh ta trudovykh resursiv, syrovynnoi bazy, rynku zbutu produktsii ta isnuiuchoi tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva vivsianykh plastivtsivuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпроєктuk
dc.subjectproiektuk
dc.subjectпластівціuk
dc.subjectplastivtsiuk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectрозрахунокuk
dc.subjectrozrakhunokuk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectobladnanniauk
dc.subjectудосконаленняuk
dc.subjectudoskonalenniauk
dc.subjectовесuk
dc.subjectovesuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectyakistuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії з виробництва вівсяних пластівців в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva vivsianykh plastivtsiv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ridnyi produkt» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Махновець В.Г..pdf2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.