Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8027
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Махновець, Вікторія Геннадіївна | - |
dc.contributor.author | Makhnovets, Viktoriia | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-07T08:10:08Z | - |
dc.date.available | 2023-08-07T08:10:08Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Махновець В. Г. Удосконалення технологічної лінії з виробництва вівсяних пластівців в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вікторія Геннадіївна Махновець ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8027 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8027 | - |
dc.description.abstract | Проведено аналіз господарської діяльності товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області, а саме виробничих та трудових ресурсів, сировинної бази, ринку збуту продукції та існуючої технологічної лінії з виробництва вівсяних пластівців.Provedeno analiz hospodarskoi diialnosti tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ridnyi produkt» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti, a same vyrobnychykh ta trudovykh resursiv, syrovynnoi bazy, rynku zbutu produktsii ta isnuiuchoi tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva vivsianykh plastivtsiv | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | проєкт | uk |
dc.subject | proiekt | uk |
dc.subject | пластівці | uk |
dc.subject | plastivtsi | uk |
dc.subject | сировина | uk |
dc.subject | syrovyna | uk |
dc.subject | розрахунок | uk |
dc.subject | rozrakhunok | uk |
dc.subject | обладнання | uk |
dc.subject | obladnannia | uk |
dc.subject | удосконалення | uk |
dc.subject | udoskonalennia | uk |
dc.subject | овес | uk |
dc.subject | oves | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | yakist | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.title | Удосконалення технологічної лінії з виробництва вівсяних пластівців в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva vivsianykh plastivtsiv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ridnyi produkt» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Махновець В.Г..pdf | 2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.