Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8028
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМихайличенко, Владислав Геннадійович-
dc.contributor.authorMykhailychenko, Vladyslav-
dc.date.accessioned2023-08-07T08:21:53Z-
dc.date.available2023-08-07T08:21:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМихайличенко В. Г. Удосконалення лущильного відділення технологічної лінії з виробництва вівсяної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Владислав Геннадійович Михайличенко ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8028uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8028-
dc.description.abstractПриведено коротку характеристику ТОВ «Стас і К» міста Дніпро, встановлено, що це підприємство успішно працює на українському ринку з початку 90-х років. Основний напрямок діяльності підприємства заключається у переробці зернової сировини, а саме це виробництво борошна, макаронних виробів, крупи вівсяної, рисової, гречаної та вівсяних пластівців. Реалізує свою продукцію, а саме макаронні вироби, гречану крупу й вівсяні пластівці під такими торговими марками, як ТМ«ЯРКА», ТМ «Jarka» і ТМ «PastaLenka».Pryvedeno korotku kharakterystyku TOV «Stas i K» mista Dnipro, vstanovleno, shcho tse pidpryiemstvo uspishno pratsiuie na ukrainskomu rynku z pochatku 90-kh rokiv. Osnovnyi napriamok diialnosti pidpryiemstva zakliuchaietsia u pererobtsi zernovoi syrovyny, a same tse vyrobnytstvo boroshna, makaronnykh vyrobiv, krupy vivsianoi, rysovoi, hrechanoi ta vivsianykh plastivtsiv. Realizuie svoiu produktsiiu, a same makaronni vyroby, hrechanu krupu y vivsiani plastivtsi pid takymy torhovymy markamy, yak TM«IaRKA», TM «Jarka» i TM «PastaLenka».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпроєктuk
dc.subjectproiektuk
dc.subjectкрупа вівсянаuk
dc.subjectkrupa vivsianauk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectzernouk
dc.subjectовесuk
dc.subjectovesuk
dc.subjectвологістьuk
dc.subjectvolohistuk
dc.subjectпадді-машинаuk
dc.subjectpaddi-mashynauk
dc.subjectрозрахунокuk
dc.subjectrozrakhunokuk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectobladnanniauk
dc.subjectудосконаленняuk
dc.subjectudoskonalenniauk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectyakistuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.titleУдосконалення лущильного відділення технологічної лінії з виробництва вівсяної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» міста Дніпроuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia lushchylnoho viddilennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva vivsianoi krupy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Stas i K» mista Dniprouk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Михайличенко В.Г..pdf2,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.