Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/806
Назва: Modern approaches in students intercultural competency formation at Business English lessons
Інші назви: Сучасні підходи до формування міжкультурної компетентності студентів за заняттях з ділової англійської мови
Автори: Rezunova, Olena
Резунова, Олена Сергіївна
Ключові слова: intercultural competency
міжкультурна компетентність
Business English
ділова англійська мова
business correspondence
ділова кореспонденція
discussions
дискусія
presentation
презентація
debates
дебати
projects
проекти
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Rezunova O. Modern approaches in students intercultural competency formation at Business English lessons / O. Rezunova // Scientific journal “Innovative solutions in modern science”. – Dubai, 2018. – Vol. 2, No. 21. – Р. 130-139. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/806
Короткий огляд (реферат): The article outlines the main approaches in the students intercultural competency formation at Business English lessons. The necessity of studying intercultural differences for successful business communication is argued. The author describes discussions, debates, presentations and project work as the most effective ways of students intercultural competency formation at Business English lessons. У статті викладені основні підходи до формування міжкультурної компетентності студентів на заняттях з ділової англійської мови. Обговорюється необхідність вивчення міжкультурних відмінностей для успішного ділового спілкування. Автор описує дискусії, дебати, презентації та проектну роботу як найефективніші способи формування міжкультурної компетентності студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://naukajournal.org/index.php/ISMSD/article/view/1482
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/806
ISSN: 2414-634X
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1 2018.pdf349,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.