Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8152
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧубук, Андрій Андрійович-
dc.contributor.authorChubuk, Andrii-
dc.date.accessioned2023-08-15T12:31:31Z-
dc.date.available2023-08-15T12:31:31Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЧубук А. А. Удосконалення підготовчого відділення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «ЮОНА ГРУП» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Андрій Андрійович Чубук ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 68 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8152uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8152-
dc.description.abstractРозглянуто характеристику ТОВ «ЮОНА ГРУП», встановлено, що виробничі потужності підприємства зосереджені у Новомосковському району Дніпропетровської області, дане підприємство має у своїй власності елеватор та цех з виробництва житнього та пшеничного борошна. Приведено характеристику зерна жита, як сировини, що використовується при виробництві борошна.Rozghlianuto kharakterystyku TOV «IuONA HRUP», vstanovleno, shcho vyrobnychi potuzhnosti pidpryiemstva zoseredzheni u Novomoskovskomu raionu Dnipropetrovskoi oblasti, dane pidpryiemstvo maie u svoii vlasnosti elevator ta tsekh z vyrobnytstva zhytnoho ta pshenychnoho boroshna. Pryvedeno kharakterystyku zerna zhyta, yak syrovyny, shcho vykorystovuietsia pry vyrobnytstvi boroshna.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectboroshnouk
dc.subjectпідготовкаuk
dc.subjectpidhotovkauk
dc.subjectвальцевий верстатuk
dc.subjectvaltsevyi verstatuk
dc.subjectрозрахунокuk
dc.subjectrozrakhunokuk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectobladnanniauk
dc.subjectреконструкціяuk
dc.subjectrekonstruktsiiauk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectжитоuk
dc.subjectzhytouk
dc.subjectрозмелuk
dc.subjectrozmeluk
dc.titleУдосконалення підготовчого відділення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «ЮОНА ГРУП» міста Дніпроuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia pidhotovchoho viddilennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshna v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «IuONA HRUP» mista Dniprouk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чубук А.А..pdf1,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.