Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8152
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чубук, Андрій Андрійович | - |
dc.contributor.author | Chubuk, Andrii | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-15T12:31:31Z | - |
dc.date.available | 2023-08-15T12:31:31Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Чубук А. А. Удосконалення підготовчого відділення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «ЮОНА ГРУП» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Андрій Андрійович Чубук ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 68 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8152 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8152 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто характеристику ТОВ «ЮОНА ГРУП», встановлено, що виробничі потужності підприємства зосереджені у Новомосковському району Дніпропетровської області, дане підприємство має у своїй власності елеватор та цех з виробництва житнього та пшеничного борошна. Приведено характеристику зерна жита, як сировини, що використовується при виробництві борошна.Rozghlianuto kharakterystyku TOV «IuONA HRUP», vstanovleno, shcho vyrobnychi potuzhnosti pidpryiemstva zoseredzheni u Novomoskovskomu raionu Dnipropetrovskoi oblasti, dane pidpryiemstvo maie u svoii vlasnosti elevator ta tsekh z vyrobnytstva zhytnoho ta pshenychnoho boroshna. Pryvedeno kharakterystyku zerna zhyta, yak syrovyny, shcho vykorystovuietsia pry vyrobnytstvi boroshna. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | boroshno | uk |
dc.subject | підготовка | uk |
dc.subject | pidhotovka | uk |
dc.subject | вальцевий верстат | uk |
dc.subject | valtsevyi verstat | uk |
dc.subject | розрахунок | uk |
dc.subject | rozrakhunok | uk |
dc.subject | обладнання | uk |
dc.subject | obladnannia | uk |
dc.subject | реконструкція | uk |
dc.subject | rekonstruktsiia | uk |
dc.subject | сировина | uk |
dc.subject | syrovyna | uk |
dc.subject | жито | uk |
dc.subject | zhyto | uk |
dc.subject | розмел | uk |
dc.subject | rozmel | uk |
dc.title | Удосконалення підготовчого відділення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «ЮОНА ГРУП» міста Дніпро | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia pidhotovchoho viddilennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshna v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «IuONA HRUP» mista Dnipro | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чубук А.А..pdf | 1,35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.