Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/81
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗажарська, Надія Миколаївна-
dc.contributor.authorZazharska, Nadiia-
dc.contributor.authorВоробйов, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorVorobyov, Sergiy-
dc.date.accessioned2018-06-12T10:21:15Z-
dc.date.available2018-06-12T10:21:15Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationЗажарская Н. Н. Микробная обсемененность колбасы в зависимости от вида оболочки и срока хранения / Н. Н. Зажарская, С. С. Воробьев // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 27-29 жовт. 2004 р. / Одеський держ. аграр. ун-т. – Одеса, 2004. – Ч. 1. – С. 183-188. http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/81uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/81-
dc.description.abstractOrganoleptic and bacterial investigations of sausages were carry out. Boiled, half-smokied and smoked sausages were kept in conditions of packet in refrigerator. Some organoleptic characteristics were changed but bacteriological results didn’t exceed normal.Проведено органолептическое и бактериологическое исследование вареных, полукопченых и сырокопченых колбас при хранении в целлофане при температуре холодильника +4оС. При изменении некоторых органолептических характеристик микробная обсемененность в глубине изделия не превышала допустимые ветеринарно-санитарные нормы. Проведено органолептичне і бактеріологічне дослідження варених, напівкопчених, сирокопчених ковбас при зберіганні їх у целофані при температурі холодильника +4оС. При змінах деяких органолептичних характеристик мікробне обсіменіння в глибині виробів не перевищувала передбачених ветеринарно-санітарних вимог.uk
dc.language.isoruuk
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk
dc.subjectковбасаuk
dc.subjectsausageuk
dc.subjectоболонкаuk
dc.subjectcasinguk
dc.subjectмікробне обсеменінняuk
dc.subjectmicrobial contaminationuk
dc.subjectумови зберіганняuk
dc.subjectstorage conditionsuk
dc.titleМікробне обсіменіння ковбаси в залежності від виду оболонки і терміну зберіганняuk
dc.title.alternativeМикробная обсемененность колбасы в зависимости от вида оболочки и срока храненияuk
dc.title.alternativeMicrobial contamination of the sausage depending on the type of casing and shelf lifeuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf232,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.