Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/81
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зажарська, Надія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Zazharska, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Воробйов, Сергій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Vorobyov, Sergiy | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-12T10:21:15Z | - |
dc.date.available | 2018-06-12T10:21:15Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.citation | Зажарская Н. Н. Микробная обсемененность колбасы в зависимости от вида оболочки и срока хранения / Н. Н. Зажарская, С. С. Воробьев // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 27-29 жовт. 2004 р. / Одеський держ. аграр. ун-т. – Одеса, 2004. – Ч. 1. – С. 183-188. http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/81 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/81 | - |
dc.description.abstract | Organoleptic and bacterial investigations of sausages were carry out. Boiled, half-smokied and smoked sausages were kept in conditions of packet in refrigerator. Some organoleptic characteristics were changed but bacteriological results didn’t exceed normal.Проведено органолептическое и бактериологическое исследование вареных, полукопченых и сырокопченых колбас при хранении в целлофане при температуре холодильника +4оС. При изменении некоторых органолептических характеристик микробная обсемененность в глубине изделия не превышала допустимые ветеринарно-санитарные нормы. Проведено органолептичне і бактеріологічне дослідження варених, напівкопчених, сирокопчених ковбас при зберіганні їх у целофані при температурі холодильника +4оС. При змінах деяких органолептичних характеристик мікробне обсіменіння в глибині виробів не перевищувала передбачених ветеринарно-санітарних вимог. | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk |
dc.subject | ковбаса | uk |
dc.subject | sausage | uk |
dc.subject | оболонка | uk |
dc.subject | casing | uk |
dc.subject | мікробне обсеменіння | uk |
dc.subject | microbial contamination | uk |
dc.subject | умови зберігання | uk |
dc.subject | storage conditions | uk |
dc.title | Мікробне обсіменіння ковбаси в залежності від виду оболонки і терміну зберігання | uk |
dc.title.alternative | Микробная обсемененность колбасы в зависимости от вида оболочки и срока хранения | uk |
dc.title.alternative | Microbial contamination of the sausage depending on the type of casing and shelf life | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 232,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.