Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8252
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавочка, Наталія Олексіївна-
dc.contributor.authorSavochka, Nataliia-
dc.date.accessioned2023-08-28T07:16:24Z-
dc.date.available2023-08-28T07:16:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСавочка Н. О. Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна ячменю в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агроальянс» Новомосковського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Наталія Олексіївна Савочка ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 57 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8252uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8252-
dc.description.abstractПриведено коротку характеристику елеватор ТОВ «Агроальянс» Новомосковського району Дніпропетровської області, встановлено, що дане елеватор більшою мірою спеціалізується на прийманні та первинній обробці зерна ячменю, в середньому обсяги приймання складають біля 30000 тон за період заготівель. Також приведено характеристику зерна ячменю, як найбільш заготівельної культури на елеваторі.Pryvedeno korotku kharakterystyku elevator TOV «Ahroalians» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti, vstanovleno, shcho dane elevator bilshoiu miroiu spetsializuietsia na pryimanni ta pervynnii obrobtsi zerna yachmeniu, v serednomu obsiahy pryimannia skladaiut bilia 30000 ton za period zahotivel. Takozh pryvedeno kharakterystyku zerna yachmeniu, yak naibilsh zahotivelnoi kultury na elevatori.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпроєктuk
dc.subjectproiektuk
dc.subjectячміньuk
dc.subjectyachminuk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectzernouk
dc.subjectсушінняuk
dc.subjectsushinniauk
dc.subjectрозрахунокuk
dc.subjectrozrakhunokuk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectobladnanniauk
dc.subjectудосконаленняuk
dc.subjectudoskonalenniauk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectноріяuk
dc.subjectnoriiauk
dc.subjectсепараторuk
dc.subjectseparatoruk
dc.subjectсушаркаuk
dc.subjectsusharkauk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна ячменю в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агроальянс» Новомосковського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii z pervynnoi obrobky zerna yachmeniu v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahroalians» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савочка Н.О..pdf1,91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.