Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8401
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТертишний, Олег Олександрович-
dc.contributor.authorTertyshnyi, Oleh-
dc.contributor.authorПівоваров, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorPivovarov, Olexand-
dc.contributor.authorКошулько, Віталій Сергійович-
dc.contributor.authorKoshulko, Vitalii-
dc.date.accessioned2023-09-17T06:23:57Z-
dc.date.available2023-09-17T06:23:57Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТертишний О. О. Теплові процеси та обладнання в харчових виробництвах : навч. посіб. / О. О. Тертишний, О. А. Півоваров, В. С. Кошулько ; Дніпровський держ. аграр-екон. ун-т. – Дніпро : ДДАЕУ, 2023. – 360 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8401uk
dc.identifier.isbn978-617-95203-7-4-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8401-
dc.description.abstractВ начальному посібнику викладено систематизований матеріал стосовно теоретичних основ процесів теплопереносу, наведено методи визначення основних технологічних і конструктивних параметрів теплообмінниих апаратів і відповідного технологічного обладнання для нагрівання, охолодження, заморожування, конденсації, випарювання, концентрування та сушіння харчових продуктів. Розглядаються проблеми теорії і практики, явища, прийоми і методи термічної обробки матеріалів, Посібник складено у відповідності до робочої програми із вивчення дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» і буде корисним для роботи на аудиторних заняттях та для самостійної підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання та у вивченні споріднених дисциплін: «Технологічне обладнання галузі», «Проєктування підприємств галузі», а також дисциплін технологічного спрямування, де широко застосовуються теплові процеси. V nachalnomu posibnyku vykladeno systematyzovanyi material stosovno teoretychnykh osnov protsesiv teploperenosu, navedeno metody vyznachennia osnovnykh tekhnolohichnykh i konstruktyvnykh parametriv teploobminnyykh aparativ i vidpovidnoho tekhnolohichnoho obladnannia dlia nahrivannia, okholodzhennia, zamorozhuvannia, kondensatsii, vypariuvannia, kontsentruvannia ta sushinnia kharchovykh produktiv. Rozghliadaiutsia problemy teorii i praktyky, yavyshcha, pryiomy i metody termichnoi obrobky materialiv, Posibnyk skladeno u vidpovidnosti do robochoi prohramy iz vyvchennia dystsypliny «Protsesy i aparaty kharchovykh vyrobnytstv» i bude korysnym dlia roboty na audytornykh zaniattiakh ta dlia samostiinoi pidhotovky zdobuvachiv pershoho (bakalavrskoho) rivnia vyshchoi osvity osvitno-profesiinoi prohramy «Kharchovi tekhnolohii» zi spetsialnosti 181 «Kharchovi tekhnolohii» dennoi ta zaochnoi form navchannia ta u vyvchenni sporidnenykh dystsyplin: «Tekhnolohichne obladnannia haluzi», «Proiektuvannia pidpryiemstv haluzi», a takozh dystsyplin tekhnolohichnoho spriamuvannia, de shyroko zastosovuiutsia teplovi protsesy.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectоснови процесів теплопереносуuk
dc.subjectosnovy protsesiv teploperenosuuk
dc.subjectприйоми і методи термічної обробки матеріалівuk
dc.subjectpryiomy i metody termichnoi obrobky materialivuk
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk
dc.subjecttekhnolohichne obladnanniauk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectkharchovi produktyuk
dc.subjectнагрівання і охолодженняuk
dc.subjectnahrivannia i okholodzhenniauk
dc.subjectзаморожування і конденсаціяuk
dc.subjectzamorozhuvannia i kondensatsiiauk
dc.subjectвипарювання, концентрування та сушінняuk
dc.subjectvypariuvannia, kontsentruvannia ta sushinniauk
dc.titleТеплові процеси та обладнання в харчових виробництвахuk
dc.title.alternativeTeplovi protsesy ta obladnannia v kharchovykh vyrobnytstvakhuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Посібник ТЕПЛОВІ ПРОЦЕСИ.pdf8,92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.