Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8401
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тертишний, Олег Олександрович | - |
dc.contributor.author | Tertyshnyi, Oleh | - |
dc.contributor.author | Півоваров, Олександр Андрійович | - |
dc.contributor.author | Pivovarov, Olexand | - |
dc.contributor.author | Кошулько, Віталій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Koshulko, Vitalii | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-17T06:23:57Z | - |
dc.date.available | 2023-09-17T06:23:57Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Тертишний О. О. Теплові процеси та обладнання в харчових виробництвах : навч. посіб. / О. О. Тертишний, О. А. Півоваров, В. С. Кошулько ; Дніпровський держ. аграр-екон. ун-т. – Дніпро : ДДАЕУ, 2023. – 360 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8401 | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-95203-7-4 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8401 | - |
dc.description.abstract | В начальному посібнику викладено систематизований матеріал стосовно теоретичних основ процесів теплопереносу, наведено методи визначення основних технологічних і конструктивних параметрів теплообмінниих апаратів і відповідного технологічного обладнання для нагрівання, охолодження, заморожування, конденсації, випарювання, концентрування та сушіння харчових продуктів. Розглядаються проблеми теорії і практики, явища, прийоми і методи термічної обробки матеріалів, Посібник складено у відповідності до робочої програми із вивчення дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» і буде корисним для роботи на аудиторних заняттях та для самостійної підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання та у вивченні споріднених дисциплін: «Технологічне обладнання галузі», «Проєктування підприємств галузі», а також дисциплін технологічного спрямування, де широко застосовуються теплові процеси. V nachalnomu posibnyku vykladeno systematyzovanyi material stosovno teoretychnykh osnov protsesiv teploperenosu, navedeno metody vyznachennia osnovnykh tekhnolohichnykh i konstruktyvnykh parametriv teploobminnyykh aparativ i vidpovidnoho tekhnolohichnoho obladnannia dlia nahrivannia, okholodzhennia, zamorozhuvannia, kondensatsii, vypariuvannia, kontsentruvannia ta sushinnia kharchovykh produktiv. Rozghliadaiutsia problemy teorii i praktyky, yavyshcha, pryiomy i metody termichnoi obrobky materialiv, Posibnyk skladeno u vidpovidnosti do robochoi prohramy iz vyvchennia dystsypliny «Protsesy i aparaty kharchovykh vyrobnytstv» i bude korysnym dlia roboty na audytornykh zaniattiakh ta dlia samostiinoi pidhotovky zdobuvachiv pershoho (bakalavrskoho) rivnia vyshchoi osvity osvitno-profesiinoi prohramy «Kharchovi tekhnolohii» zi spetsialnosti 181 «Kharchovi tekhnolohii» dennoi ta zaochnoi form navchannia ta u vyvchenni sporidnenykh dystsyplin: «Tekhnolohichne obladnannia haluzi», «Proiektuvannia pidpryiemstv haluzi», a takozh dystsyplin tekhnolohichnoho spriamuvannia, de shyroko zastosovuiutsia teplovi protsesy. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | основи процесів теплопереносу | uk |
dc.subject | osnovy protsesiv teploperenosu | uk |
dc.subject | прийоми і методи термічної обробки матеріалів | uk |
dc.subject | pryiomy i metody termichnoi obrobky materialiv | uk |
dc.subject | технологічне обладнання | uk |
dc.subject | tekhnolohichne obladnannia | uk |
dc.subject | харчові продукти | uk |
dc.subject | kharchovi produkty | uk |
dc.subject | нагрівання і охолодження | uk |
dc.subject | nahrivannia i okholodzhennia | uk |
dc.subject | заморожування і конденсація | uk |
dc.subject | zamorozhuvannia i kondensatsiia | uk |
dc.subject | випарювання, концентрування та сушіння | uk |
dc.subject | vypariuvannia, kontsentruvannia ta sushinnia | uk |
dc.title | Теплові процеси та обладнання в харчових виробництвах | uk |
dc.title.alternative | Teplovi protsesy ta obladnannia v kharchovykh vyrobnytstvakh | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Посібник ТЕПЛОВІ ПРОЦЕСИ.pdf | 8,92 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.