Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8403
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПівоваров, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorPivovarov, Olexand-
dc.contributor.authorКовальова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorKovalova, Olena-
dc.contributor.authorКошулько, Віталій Сергійович-
dc.contributor.authorKoshulko, Vitalii-
dc.date.accessioned2023-09-17T06:59:48Z-
dc.date.available2023-09-17T06:59:48Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПівоваров О. А. Інноваційні методи визначення показників якості зерна : навч. посіб. / О. А. Півоваров, О. С. Ковальова, В. С. Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. – Дніпро : ДДАЕУ, 2023. – 325 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8403uk
dc.identifier.isbn978-617-95201-7-4-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8403-
dc.description.abstractНавчальний посібник присвячено висвітленню інноваційних методів оцінки якості зерна. Викладені найрозповсюдженіші та новітні методики аналізу зерна різних видів, наведений опис найбільш сучасного лабораторного обладнання. Представлені перспективні інноваційні методики оцінки якісних показників зернової та бобової сировини різного призначення. Посібник призначено для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології, ступінь вищої освіти Магістр, а також для наукових працівників, аспірантів та фахівців лабораторій підприємств, які займаються зберіганням та переробкою зерна. Navchalnyi posibnyk prysviacheno vysvitlenniu innovatsiinykh metodiv otsinky yakosti zerna. Vykladeni nairozpovsiudzhenishi ta novitni metodyky analizu zerna riznykh vydiv, navedenyi opys naibilsh suchasnoho laboratornoho obladnannia. Predstavleni perspektyvni innovatsiini metodyky otsinky yakisnykh pokaznykiv zernovoi ta bobovoi syrovyny riznoho pryznachennia. Posibnyk pryznacheno dlia zdobuvachiv vyshchoi osvity, yaki navchaiutsia za spetsialnistiu 181 Kharchovi tekhnolohii, stupin vyshchoi osvity Mahistr, a takozh dlia naukovykh pratsivnykiv, aspirantiv ta fakhivtsiv laboratorii pidpryiemstv, yaki zaimaiutsia zberihanniam ta pererobkoiu zerna.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectзернова та бобова сировинаuk
dc.subjectzernova ta bobova syrovynauk
dc.subjectзберігання та переробка зернаuk
dc.subjectzberihannia ta pererobka zernauk
dc.subjectоцінка якості зернаuk
dc.subjectotsinka yakosti zernauk
dc.subjectінноваційні методи аналізуuk
dc.subjectinnovatsiini metody analizuuk
dc.subjectхарчові технологіїuk
dc.subjectkharchovi tekhnolohiiuk
dc.titleІнноваційні методи визначення показників якості зернаuk
dc.title.alternativeInnovatsiini metody vyznachennia pokaznykiv yakosti zernauk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Посібник ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ.pdf5,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.