Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8405
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХолобцева, Ірина-
dc.contributor.authorKholobtseva, Iryna-
dc.date.accessioned2023-09-17T07:24:19Z-
dc.date.available2023-09-17T07:24:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationХолобцева І. Технологія харчових концентратів : посібник [Електронний ресурс] / І. Холобцева, викладачка ВСП ; Технологічний коледж ДДАЕУ ; рец. С. Миколенко ; Наук.-метод. центр вищої та фахової передвищої освіти. – К. : НМЦ, 2023. – Режим доступу : https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/hargowi_tehnologii/tehnologyia_harchovuh_koncentrativ/Tehnologyia%20harchovuh%20koncentrativ/Golovna/Golovna.htm ; https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8405uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8405-
dc.description.abstractПосібник містить лекційний матеріал, теми самостійної роботи з наведенням теоретичних відомостей про характеристику, асортимент та класифікацію різних груп харчових концентратів; про напівфабрикати, що використовуються для їх виробництва. Наведені схеми виробництва та їх опис з указанням режимів та параметрів технологічних процесів. Для закріплення навчального матеріалу кожна тема містить контрольні питання, тестовий контроль знань по розділам та підсумковий. В посібнику представлені інструкційні картки лабораторних робіт, які містять відомості щодо організації роботи, порядку її виконання та методик проведення; інструкційні картки практичних робіт – включають відомості про організацію роботи, порядку її виконання та необхідні дані для проведення індивідуальних розрахунків за варіантами. Для оформлення результатів робіт студентів складені форми звітів з лабораторних та практичних робіт. В електронному посібнику в якості додаткового інформаційного матеріалу представлений глосарій термінів та понять, що прийняті в харчоконцентратній промисловості; вимоги до органолептичних та фізико-хімічних показників якості харчових концентратів згідно діючої нормативно-технічної документації. З метою візуального супроводу та унаочнення навчального матеріалу в посібнику представлені тематичні рисунки, таблиці, графічні позначення та відеоматеріали. Електронний посібник розроблений для студентів і викладачів зі спеціальності 181 «Харчові технології» за ОПП «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» закладів фахової передвищої освіти. Електронний посібник складається з 8 розділів і містить 235 елементів візуалізації з них 18 відеоматеріалів. Posibnyk mistyt lektsiinyi material, temy samostiinoi roboty z navedenniam teoretychnykh vidomostei pro kharakterystyku, asortyment ta klasyfikatsiiu riznykh hrup kharchovykh kontsentrativ; pro napivfabrykaty, shcho vykorystovuiutsia dlia yikh vyrobnytstva. Navedeni skhemy vyrobnytstva ta yikh opys z ukazanniam rezhymiv ta parametriv tekhnolohichnykh protsesiv. Dlia zakriplennia navchalnoho materialu kozhna tema mistyt kontrolni pytannia, testovyi kontrol znan po rozdilam ta pidsumkovyi. V posibnyku predstavleni instruktsiini kartky laboratornykh robit, yaki mistiat vidomosti shchodo orhanizatsii roboty, poriadku yii vykonannia ta metodyk provedennia; instruktsiini kartky praktychnykh robit – vkliuchaiut vidomosti pro orhanizatsiiu roboty, poriadku yii vykonannia ta neobkhidni dani dlia provedennia indyvidualnykh rozrakhunkiv za variantamy. Dlia oformlennia rezultativ robit studentiv skladeni formy zvitiv z laboratornykh ta praktychnykh robit. V elektronnomu posibnyku v yakosti dodatkovoho informatsiinoho materialu predstavlenyi hlosarii terminiv ta poniat, shcho pryiniati v kharchokontsentratnii promyslovosti; vymohy do orhanoleptychnykh ta fizyko-khimichnykh pokaznykiv yakosti kharchovykh kontsentrativ zghidno diiuchoi normatyvno-tekhnichnoi dokumentatsii. Z metoiu vizualnoho suprovodu ta unaochnennia navchalnoho materialu v posibnyku predstavleni tematychni rysunky, tablytsi, hrafichni poznachennia ta videomaterialy. Elektronnyi posibnyk rozroblenyi dlia studentiv i vykladachiv zi spetsialnosti 181 «Kharchovi tekhnolohii» za OPP «Vyrobnytstvo khliba, kondyterskykh, makaronnykh vyrobiv i kharchovykh kontsentrativ» zakladiv fakhovoi peredvyshchoi osvity. Elektronnyi posibnyk skladaietsia z 8 rozdiliv i mistyt 235 elementiv vizualizatsii z nykh 18 videomaterialiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherНауково-методичний центр вищої та фахової передвищої освітиuk
dc.subjectхарчові концентратиuk
dc.subjectkharchovi kontsentratyuk
dc.subjectхарактеристикаuk
dc.subjectkharakterystykauk
dc.subjectасортиментuk
dc.subjectasortymentuk
dc.subjectкласифікаціяuk
dc.subjectklasyfikatsiiauk
dc.subjectнапівфабрикатиuk
dc.subjectnapivfabrykatyuk
dc.subjectсхеми виробництваuk
dc.subjectskhemy vyrobnytstvauk
dc.subjectтехнологічні процесиuk
dc.subjecttekhnolohichni protsesyuk
dc.titleТехнологія харчових концентратівuk
dc.title.alternativeTekhnolohiia kharchovykh kontsentrativuk
dc.typeLearning Objectuk
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Електронний посібник. ТЕХНОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ КОНЦЕТРАТІВ.pdf479,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.