Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8405
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Холобцева, Ірина | - |
dc.contributor.author | Kholobtseva, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-17T07:24:19Z | - |
dc.date.available | 2023-09-17T07:24:19Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Холобцева І. Технологія харчових концентратів : посібник [Електронний ресурс] / І. Холобцева, викладачка ВСП ; Технологічний коледж ДДАЕУ ; рец. С. Миколенко ; Наук.-метод. центр вищої та фахової передвищої освіти. – К. : НМЦ, 2023. – Режим доступу : https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/hargowi_tehnologii/tehnologyia_harchovuh_koncentrativ/Tehnologyia%20harchovuh%20koncentrativ/Golovna/Golovna.htm ; https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8405 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8405 | - |
dc.description.abstract | Посібник містить лекційний матеріал, теми самостійної роботи з наведенням теоретичних відомостей про характеристику, асортимент та класифікацію різних груп харчових концентратів; про напівфабрикати, що використовуються для їх виробництва. Наведені схеми виробництва та їх опис з указанням режимів та параметрів технологічних процесів. Для закріплення навчального матеріалу кожна тема містить контрольні питання, тестовий контроль знань по розділам та підсумковий. В посібнику представлені інструкційні картки лабораторних робіт, які містять відомості щодо організації роботи, порядку її виконання та методик проведення; інструкційні картки практичних робіт – включають відомості про організацію роботи, порядку її виконання та необхідні дані для проведення індивідуальних розрахунків за варіантами. Для оформлення результатів робіт студентів складені форми звітів з лабораторних та практичних робіт. В електронному посібнику в якості додаткового інформаційного матеріалу представлений глосарій термінів та понять, що прийняті в харчоконцентратній промисловості; вимоги до органолептичних та фізико-хімічних показників якості харчових концентратів згідно діючої нормативно-технічної документації. З метою візуального супроводу та унаочнення навчального матеріалу в посібнику представлені тематичні рисунки, таблиці, графічні позначення та відеоматеріали. Електронний посібник розроблений для студентів і викладачів зі спеціальності 181 «Харчові технології» за ОПП «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» закладів фахової передвищої освіти. Електронний посібник складається з 8 розділів і містить 235 елементів візуалізації з них 18 відеоматеріалів. Posibnyk mistyt lektsiinyi material, temy samostiinoi roboty z navedenniam teoretychnykh vidomostei pro kharakterystyku, asortyment ta klasyfikatsiiu riznykh hrup kharchovykh kontsentrativ; pro napivfabrykaty, shcho vykorystovuiutsia dlia yikh vyrobnytstva. Navedeni skhemy vyrobnytstva ta yikh opys z ukazanniam rezhymiv ta parametriv tekhnolohichnykh protsesiv. Dlia zakriplennia navchalnoho materialu kozhna tema mistyt kontrolni pytannia, testovyi kontrol znan po rozdilam ta pidsumkovyi. V posibnyku predstavleni instruktsiini kartky laboratornykh robit, yaki mistiat vidomosti shchodo orhanizatsii roboty, poriadku yii vykonannia ta metodyk provedennia; instruktsiini kartky praktychnykh robit – vkliuchaiut vidomosti pro orhanizatsiiu roboty, poriadku yii vykonannia ta neobkhidni dani dlia provedennia indyvidualnykh rozrakhunkiv za variantamy. Dlia oformlennia rezultativ robit studentiv skladeni formy zvitiv z laboratornykh ta praktychnykh robit. V elektronnomu posibnyku v yakosti dodatkovoho informatsiinoho materialu predstavlenyi hlosarii terminiv ta poniat, shcho pryiniati v kharchokontsentratnii promyslovosti; vymohy do orhanoleptychnykh ta fizyko-khimichnykh pokaznykiv yakosti kharchovykh kontsentrativ zghidno diiuchoi normatyvno-tekhnichnoi dokumentatsii. Z metoiu vizualnoho suprovodu ta unaochnennia navchalnoho materialu v posibnyku predstavleni tematychni rysunky, tablytsi, hrafichni poznachennia ta videomaterialy. Elektronnyi posibnyk rozroblenyi dlia studentiv i vykladachiv zi spetsialnosti 181 «Kharchovi tekhnolohii» za OPP «Vyrobnytstvo khliba, kondyterskykh, makaronnykh vyrobiv i kharchovykh kontsentrativ» zakladiv fakhovoi peredvyshchoi osvity. Elektronnyi posibnyk skladaietsia z 8 rozdiliv i mistyt 235 elementiv vizualizatsii z nykh 18 videomaterialiv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти | uk |
dc.subject | харчові концентрати | uk |
dc.subject | kharchovi kontsentraty | uk |
dc.subject | характеристика | uk |
dc.subject | kharakterystyka | uk |
dc.subject | асортимент | uk |
dc.subject | asortyment | uk |
dc.subject | класифікація | uk |
dc.subject | klasyfikatsiia | uk |
dc.subject | напівфабрикати | uk |
dc.subject | napivfabrykaty | uk |
dc.subject | схеми виробництва | uk |
dc.subject | skhemy vyrobnytstva | uk |
dc.subject | технологічні процеси | uk |
dc.subject | tekhnolohichni protsesy | uk |
dc.title | Технологія харчових концентратів | uk |
dc.title.alternative | Tekhnolohiia kharchovykh kontsentrativ | uk |
dc.type | Learning Object | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Електронний посібник. ТЕХНОЛОГІЯ ХАРЧОВИХ КОНЦЕТРАТІВ.pdf | 479,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.