Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8442
Назва: Professional communication training of agricultural universities students
Інші назви: Підготовка студентів аграрних закладів вищої освіти до професійного спілкування
Автори: Stukalo, Olena
Стукало, Олена Анатоліївна
Ключові слова: foreign language
iноземна мова
professional communication
професійне спілкування
professional activity
професійна діяльність
education
освіта
pedagogical conditions
педагогічні умови
learning technologies
технології навчання
future specialist
майбутній спеціаліст
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Stukalo O. A. Professional communication training of agricultural universities students / Stukalo O. A. // Лінгводидактика та лінгвопрагматика : зб. наук. пр./ за загал. ред. О. В. Назаренко ; ДДАЕУ. – Дніпро : ПП Вахмістров О. Є., 2023. – С. 54-62. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8442
Короткий огляд (реферат): The article reflects the main means of teaching professional communication for students of agricultural universities. The processes of professional communication are characterized and described. It was established that professional communication in a foreign language environment is a process of interaction between specialists, which is determined by the needs of their joint professional activity. У статті відображено основні засоби навчання професійного спілкування студентів аграрних закладів вищої освіти. Охарактеризовано та описано процеси професійного спілкування. Встановлено, що професійне спілкування в іншомовному середовищі – це процес взаємодії фахівців, який визначається потребами їх спільної професійної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8442
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття ДДАЕУ 2023.pdf998,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.