Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8598
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПохил, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorPokhil, Volodymyr-
dc.contributor.authorPokhil, V.-
dc.contributor.authorPokhil, V. I.-
dc.contributor.authorPokhyl, V.-
dc.contributor.authorPokhyl, V. I.-
dc.contributor.authorPohyl, V.-
dc.contributor.authorPohyl, V. I.-
dc.contributor.authorPohil, V.-
dc.contributor.authorPohil, V. I.-
dc.contributor.authorPokhyl, Volodymyr Ivanovych-
dc.contributor.authorPokhil, Vladimir-
dc.contributor.authorПомітун, І. А.-
dc.contributor.authorPomitun, I. A.-
dc.contributor.authorТуринський, В. М.-
dc.contributor.authorTurynskyi, V. M.-
dc.contributor.authorБогданова, Н. В.-
dc.contributor.authorBohdanova, N. V.-
dc.contributor.authorПохил, Олена Миколаївна-
dc.contributor.authorPokhil, Оlena-
dc.contributor.authorPokhil, O. M.-
dc.contributor.authorPokhil, O.-
dc.contributor.authorPokhyl, O. M.-
dc.contributor.authorPokhyl, O.-
dc.contributor.authorPokhil, Elena-
dc.contributor.authorPokhil, E. N.-
dc.contributor.authorPokhil, E.-
dc.contributor.authorPohyl, Olena-
dc.contributor.authorPohyl, O.-
dc.contributor.authorPohyl, O. M.-
dc.contributor.authorPohil, O. M.-
dc.contributor.authorPohil, O.-
dc.contributor.authorPohyl, Elena-
dc.contributor.authorPohyl, Elena N.-
dc.contributor.authorPohyl, Н. M.-
dc.contributor.authorPokhyl, Elena Муkolaevna-
dc.contributor.authorМиколайчук, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorMykolaychuk, L. P.-
dc.contributor.authorMykolajchuk, L. P.-
dc.contributor.authorMykolaychuk, Lyudmyla Petrovna-
dc.contributor.authorMykolaychuk, Ludmila-
dc.contributor.authorMykolaichuk, L. P.-
dc.contributor.authorMykolaichuk, Liudmyla-
dc.date.accessioned2023-11-08T13:24:28Z-
dc.date.available2023-11-08T13:24:28Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції вівчарства : навч. посіб. / [ В. І. Похил, І. А. Помітун, В. М. Туринський та ін. ] / Дніпровський ДАЕУ. – Київ : «ЦП Компринт» , 2022.– 260 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8598.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8598-
dc.descriptionПохил Володимир Іванович https://orcid.org/0000-0002-2994-879X Похил Олена Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-7477-6501 Миколайчук Людмила Петрівна https://orcid.org/0000-0001-5331-719Xuk
dc.description.abstractЗміст навчального посібника відповідає навчальній програмі дисципліни «Технологія виробництва продукції вівчарства». Для підготовки фахівців ОС «Бакалавр» спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у закладах вищої освіти II-IV рівнів акредитації. Посібник також буде корисний фахівцям агропідприємств різної підпорядкованості. Zmist navchalnoho posibnyka vidpovidaie navchalnii prohrami dystsypliny «Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii vivcharstva». Dlia pidhotovky fakhivtsiv OS «Bakalavr» spetsialnosti 204 – «Tekhnolohiia vyrobnytstva i pererobky produktsii tvarynnytstva» u zakladakh vyshchoi osvity II-IV rivniv akredytatsii. Posibnyk takozh bude korysnyi fakhivtsiam ahropidpryiemstv riznoi pidporiadkovanosti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectвідгодівля овецьuk
dc.subjectvidhodivlia ovetsuk
dc.subjectмолочна продуктивність овецьuk
dc.subjectmolochna produktyvnist ovetsuk
dc.subjectвовнаuk
dc.subjectvovnauk
dc.subjectм'ясна продуктивність овець і кізuk
dc.subjectmiasna produktyvnist ovets i kizuk
dc.subjectплемінний обліку вівчарствіuk
dc.subjectpleminnyi obliku vivcharstviuk
dc.titleТехнологія виробництва продукції вівчарстваuk
dc.title.alternativeTekhnolohiia vyrobnytstva produktsii vivcharstvauk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.