Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/85
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРуденко, Анатолій Федорович-
dc.contributor.authorRudenko, Anatolyi-
dc.contributor.authorЗажарська, Надія Миколаївна-
dc.contributor.authorZazharska, Nadiia-
dc.contributor.authorZazharska, N. M.-
dc.contributor.authorZazharska, N.-
dc.contributor.authorZazhars’ka, N. M.-
dc.contributor.authorZazharskaya, N. N.-
dc.contributor.authorЗажарський, Володимир Володимирович-
dc.contributor.authorZazharskyi, Volodymyr-
dc.contributor.authorБондаренко, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorBondarenko, Olga-
dc.contributor.authorАлексєєва, Наталія Вікторівна-
dc.contributor.authorAlekseeva, Nataliya-
dc.contributor.authorМамаєв, Микола Миколайович-
dc.contributor.authorMamaiev, Mykola Mykolaiovych-
dc.date.accessioned2018-06-12T12:35:22Z-
dc.date.available2018-06-12T12:35:22Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationНекоторые показатели качества копченых изделий, реализуемых на центральном рынке г. Луганск / [ А. Ф. Руденко, Н. Н. Зажарская, В. В. Зажарский и др.] // Збірник наукових праць Луганського національного аграрного університету. – Луганськ : Вид-во ЛНАУ, 2004. – № 35/47 : Ветеринарні науки. – С. 117-120. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/85.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/85-
dc.description.abstractQuantitative determination of nitrites and NaCe in 20 samples of sausages from central Lugansk market was carry out. Increasing of nitrites concentration in 4 samples and not normal account of salt in 5 pieces of sausages was determined.Проведено количественное определение нитритов и поваренной соли в 20 пробах копченостей, реализуемых на центральном рынке г. Луганска. Виявлено превьшение концентрации нитритов в 4 пробах и отклонение от норми содержания поваренной соли в 5 пробах копчених изделий.Проведено кількісне визначення нітритів і кухонної солі у 20 пробах копчених виробів, які реалізуються на центральному ринку м. Луганськ. Виявлено збільшення концентрації нітритів у 4 пробах і відхилення від норми змісту кухонної солі у 5 пробах копчених виробів.uk
dc.language.isoruuk
dc.publisherЛуганський національний аграрний університетuk
dc.subjectкопченостіuk
dc.subjectsmoked mealuk
dc.subjectвміст кухонної соліuk
dc.subjectNaCeuk
dc.subjectнітритиuk
dc.subjectnitratesuk
dc.subjectорганолептичні показникиuk
dc.subjectorganoleptic parametersuk
dc.titleНекоторые показатели качества копченых изделий, реализуемых на центральном рынке г. Луганскuk
dc.title.alternativeДеякі показники якості копчених виробів, що реалізуються на центральному ринку м. Луганськuk
dc.title.alternativeSome indicators of the quality of smoked products sold in the central market of Luganskuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8.pdf144,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.