Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8860
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чайка, Сергій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Chaika, Serhii Oleksandrovych | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-02T16:32:55Z | - |
dc.date.available | 2024-01-02T16:32:55Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Чайка С. О. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з додаванням рисового борошна : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр» : 181, Харчові технології / Чайка Сергій Олександрович ; наук. керівник Холобцева І. П. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний ф-т , Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 78 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8860. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8860 | - |
dc.description.abstract | Метою досліджень є розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рисового борошна. Об’єкт дослідження - технологія виробництва хлібобулочних виробів з використанням рисового борошна. Предмет дослідження - хлібобулочні вироби з нетрадиційної рослинної сировини. Одним із сучасних напрямків розвитку хлібопекарської промисловості є тенденція використання у технології найбільш розповсюджених джерел основної сировини. Останнім часом, досить великою популярністю серед населення, користується рис. Однак виробництво хлібобулочних виробів засноване на застосуванні пшеничного хлібопекарського борошна. Тому, на нашу думку, буде досить цікаве поєднання борошна пшеничного та борошна рисового при виробництві хліба, це дасть змогу отримати новий продукт з функціональними властивостями. Створення технології хліба із застосуванням рисового борошна, що мають високі споживчі властивості дозволить збільшити частку використання цієї сировини у виробництві хліба і розширити асортимент продукції. Metoiu doslidzhen ye rozrobka tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv z vykorystanniam rysovoho boroshna. Obiekt doslidzhennia - tekhnolohiia vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv z vykorystanniam rysovoho boroshna. Predmet doslidzhennia - khlibobulochni vyroby z netradytsiinoi roslynnoi syrovyny. Odnym iz suchasnykh napriamkiv rozvytku khlibopekarskoi promyslovosti ye tendentsiia vykorystannia u tekhnolohii naibilsh rozpovsiudzhenykh dzherel osnovnoi syrovyny. Ostannim chasom, dosyt velykoiu populiarnistiu sered naselennia, korystuietsia rys. Odnak vyrobnytstvo khlibobulochnykh vyrobiv zasnovane na zastosuvanni pshenychnoho khlibopekarskoho boroshna. Tomu, na nashu dumku, bude dosyt tsikave poiednannia boroshna pshenychnoho ta boroshna rysovoho pry vyrobnytstvi khliba, tse dast zmohu otrymaty novyi produkt z funktsionalnymy vlastyvostiamy. Stvorennia tekhnolohii khliba iz zastosuvanniam rysovoho boroshna, shcho maiut vysoki spozhyvchi vlastyvosti dozvolyt zbilshyty chastku vykorystannia tsiiei syrovyny u vyrobnytstvi khliba i rozshyryty asortyment produktsii. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | борошно рисове | uk |
dc.subject | boroshno rysove | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | tekhnolohiia | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk |
dc.subject | khlibobulochni vyroby | uk |
dc.subject | рис | uk |
dc.subject | rys | uk |
dc.subject | харчові добавки | uk |
dc.subject | kharchovi dobavky | uk |
dc.subject | БАДи | uk |
dc.subject | BADy | uk |
dc.subject | вистоювання | uk |
dc.subject | vystoiuvannia | uk |
dc.subject | випікання | uk |
dc.subject | vypikannia | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з додаванням рисового борошна | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv z dodavanniam rysovoho boroshna | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чайка С.О..pdf | 1,67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.