Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/904
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТарасенко, В.-
dc.contributor.authorTarasenko, V.-
dc.contributor.authorПодлеснова, В.-
dc.contributor.authorPodlesnova, V.-
dc.contributor.authorЗакіпна, Г.-
dc.contributor.authorZakipna, G.-
dc.contributor.authorСавінська, П.-
dc.contributor.authorSavins`ka, P.-
dc.contributor.authorГончарова, Олена Вікторівна-
dc.contributor.authorHoncharova, Olena-
dc.contributor.authorHoncharova, O.-
dc.contributor.authorПугач, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorPuhach, Andrii-
dc.contributor.authorPugach, A. N.-
dc.date.accessioned2019-02-13T11:32:30Z-
dc.date.available2019-02-13T11:32:30Z-
dc.date.issued2018-02-
dc.identifier.citationДосвід використання симбіозу гідробіонтів та агрокультур / [ В. Тарасенко, В. Подлеснова, Г. Закіпна та ін. ] // Бъдещите изследвания : Материали XIV международной научной практичной конференции ( София, 15-22. 02. 2018 г. ). – София : «Бял ГРАД-БГ» Болгария, 2018. – С. 62-65. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/904.uk
dc.identifier.isbn978-966-8736-05-6-
dc.identifier.urihttp://www.rusnauka.com/6_PNI_2018/Agricole/3_233580.doc.htm-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/904-
dc.description.abstractЕкспериментальним шляхом було встановлено, що вміст нітритів у помідорах чері та салаті дослідної групи був нижчим, ніж в контрольній групі на 55,6% та 20,8 % відповідно. Отримані результати поставили перед нами нові дослідження у майбутньому, що дозволить розширити межі запропонованого методу та більш об’єктивно надати оцінку відносно практичної цінності та можливості використання у промислових масштабах. Опираючись на вже оброблені матеріали, можна відмітити про ефективність та переваги технологічного рішення, представленого в даній роботі. Experimentally it was found that the concentration of nitrites in the cheese and salad tomatoes of the experimental group was lower than in the control group by 55,6% and 20,8% respectively. The results obtained put us before us new research in the future, which will expand the boundaries of the proposed method and give a more objective assessment of the practical value and the possibility of using on an industrial scale. Relying on already processed materials, you can note the effectiveness and benefits of the technological solution presented in this article.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectдосвідuk
dc.subjectexperienceuk
dc.subjectсимбіозuk
dc.subjectsymbiosisuk
dc.subjectгідробіонтиuk
dc.subjecthydrobiontsuk
dc.subjectагрокультуриuk
dc.subjectagroforesthesuk
dc.titleДосвід використання симбіозу гідробіонтів та агрокультурuk
dc.title.alternativeExperience of using the symbiosis of hydrobionts and agroforesthesuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf854,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.