Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9148
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧижевський, Костянтин Олегович-
dc.contributor.authorChyzhevskyi, Kostiantyn Olehovych-
dc.date.accessioned2024-02-08T16:05:04Z-
dc.date.available2024-02-08T16:05:04Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЧижевський К. О. Агробіологічна ефективність технології вирощування зеленого горошку в умовах приватного підприємства агрофірма «Еверест» Синельниківського району Дніпропетровської області : магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Костянтин Чижевський; наук. кер. А. Готвянська ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. загального землеробства та грунтознавства. – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9148uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9148-
dc.description.abstractВ зонах нестійкого та недостатнього зволоження господарства вивчено перспективні сорти зеленого горошку та вдосконалено прийоми технології вирощування для отримання продукції з високими технологічними властивостями. Виявлено кореляційний зв'язок між прийомами технології, врожайністю та якістю продукції консервування. Практична значущість роботи. Визначено шляхи підвищення продуктивності зеленого горошку з високими технологічними властивостями зерна для консервної промисловості, які забезпечують одержання врожаю насіння до 4,0-5,0 тон з гектара. V zonakh nestiikoho ta nedostatnoho zvolozhennia hospodarstva vyvcheno perspektyvni sorty zelenoho horoshku ta vdoskonaleno pryiomy tekhnolohii vyroshchuvannia dlia otrymannia produktsii z vysokymy tekhnolohichnymy vlastyvostiamy. Vyiavleno koreliatsiinyi zviazok mizh pryiomamy tekhnolohii, vrozhainistiu ta yakistiu produktsii konservuvannia. Praktychna znachushchist roboty. Vyznacheno shliakhy pidvyshchennia produktyvnosti zelenoho horoshku z vysokymy tekhnolohichnymy vlastyvostiamy zerna dlia konservnoi promyslovosti, yaki zabezpechuiut oderzhannia vrozhaiu nasinnia do 4,0-5,0 ton z hektara.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно–економічний університетuk
dc.subjectфізіологічні процеси проростанняuk
dc.subjectfiziolohichni protsesy prorostanniauk
dc.subjectтехнологічні властивостіuk
dc.subjecttekhnolohichni vlastyvostiuk
dc.subjectзелений горошокuk
dc.subjectzelenyi horoshokuk
dc.subjectконсервна промисловістьuk
dc.subjectkonservna promyslovistuk
dc.titleАгробіологічна ефективність технології вирощування зеленого горошку в умовах приватного підприємства агрофірма «Еверест» Синельниківського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeAhrobiolohichna efektyvnist tekhnolohii vyroshchuvannia zelenoho horoshku v umovakh pryvatnoho pidpryiemstva ahrofirma «Everest» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чижевський К. О..pdf1,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.