Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9148
Назва: | Агробіологічна ефективність технології вирощування зеленого горошку в умовах приватного підприємства агрофірма «Еверест» Синельниківського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Ahrobiolohichna efektyvnist tekhnolohii vyroshchuvannia zelenoho horoshku v umovakh pryvatnoho pidpryiemstva ahrofirma «Everest» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Чижевський, Костянтин Олегович Chyzhevskyi, Kostiantyn Olehovych |
Ключові слова: | фізіологічні процеси проростання fiziolohichni protsesy prorostannia технологічні властивості tekhnolohichni vlastyvosti зелений горошок zelenyi horoshok консервна промисловість konservna promyslovist |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно–економічний університет |
Бібліографічний опис: | Чижевський К. О. Агробіологічна ефективність технології вирощування зеленого горошку в умовах приватного підприємства агрофірма «Еверест» Синельниківського району Дніпропетровської області : магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Костянтин Чижевський; наук. кер. А. Готвянська ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. загального землеробства та грунтознавства. – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9148 |
Короткий огляд (реферат): | В зонах нестійкого та недостатнього зволоження господарства вивчено перспективні сорти зеленого горошку та вдосконалено прийоми технології вирощування для отримання продукції з високими технологічними властивостями. Виявлено кореляційний зв'язок між прийомами технології, врожайністю та якістю продукції консервування. Практична значущість роботи. Визначено шляхи підвищення продуктивності зеленого горошку з високими технологічними властивостями зерна для консервної промисловості, які забезпечують одержання врожаю насіння до 4,0-5,0 тон з гектара. V zonakh nestiikoho ta nedostatnoho zvolozhennia hospodarstva vyvcheno perspektyvni sorty zelenoho horoshku ta vdoskonaleno pryiomy tekhnolohii vyroshchuvannia dlia otrymannia produktsii z vysokymy tekhnolohichnymy vlastyvostiamy. Vyiavleno koreliatsiinyi zviazok mizh pryiomamy tekhnolohii, vrozhainistiu ta yakistiu produktsii konservuvannia. Praktychna znachushchist roboty. Vyznacheno shliakhy pidvyshchennia produktyvnosti zelenoho horoshku z vysokymy tekhnolohichnymy vlastyvostiamy zerna dlia konservnoi promyslovosti, yaki zabezpechuiut oderzhannia vrozhaiu nasinnia do 4,0-5,0 ton z hektara. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9148 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чижевський К. О..pdf | 1,66 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.