Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9331
Назва: Impact of granulometric composition on mineral binder hydration processes
Інші назви: Вплив гранулометричного складу на процеси гідратації мінеральної в'яжучої речовини
Автори: Derevianko, Victor
Дерев’янко, Віктор Миколайович
Kondratieva, Natalia
Кондратьєва, Наталія Вікторівна
Sanitskiy, Myroslav
Саницький, Мирослав Андрійович
Hryshko, Hanna
Гришко, Ганна Миколаївна
Ключові слова: granulometric composition
гранулометричний склад
hydration
гідратація
gypsum binder
гіпсова в'яжуча
fractions
фракції
Дата публікації: 2018
Видавництво: Publishing House „Tehnica UTM”
Бібліографічний опис: Derevianko V. N. Impact of granulometric composition on mineral binder hydration processes / V. N. Derevianko, N. V. Kondratieva, N. A. Sanitskiy, H. M. Hryshko // Journal оf Engineering Science. – Moldova : Publishing House „Tehnica UTM”, 2018. – Vol. XXV. – No. 3 (2018). – P. 74 – 84. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9331
Короткий огляд (реферат): This article presents the research results of the impact of granulometric composition on gypsum binder hydration processes. When the amount of finely ground gypsum in the gypsum binder is increased by up to 15%, the maximum hydration temperature rises by 10oC and the hydration process intensification occurs with the reduction in time required to reach the maximum hydration temperature. У статті наведено результати досліджень впливу гранулометричного складу на процеси гідратації гіпсового в’яжучого. При збільшенні кількості тонко подрібненого гіпсу в гіпсовому в'яжучому до 15 % максимальна температура гідратації підвищується на 10oС і відбувається інтенсифікація процесу гідратації зі скороченням часу досягнення максимальної температури гідратації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9331
ISSN: ISSN 2587-3474
eISSN 2587-3482
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf1,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.