Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9363
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Плисенко, Дмитро Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Plysenko, Dmytro Dmytrovych | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-29T13:29:36Z | - |
dc.date.available | 2024-02-29T13:29:36Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Плисенко Д. Д. Дослідження якості та безпечності м’яса коропа в приватному акціонерному товаристві «Петриківський рибгосп» Дніпропетровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 207 , Водні біоресурси та аквакультура / Плисенко Дмитро Дмитрович ; наук. керівник Горчанок А. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. водних біоресурсів та аквакультури. – Дніпро, 2023. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9363. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9363 | - |
dc.description.abstract | Дослідження було проведено в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини з метою вивчення показників якості та безпеки м’яса коропа, отриманого в умовах «Петриківський рибгосп». Завданням дипломної роботи було проведення комплексного аналізу органолептичних, хімічних, токсичних, радіологічних та мікробіологічних показників м’яса коропа, яке було отримано в трьох рибних господарствах, а також визначення економічної ефективності отриманих результатів. Матеріалом для дослідження послужило м’ясо коропів, з якого приготували бульйони. Середні зразки риб були відібрані у «Петриківський рибгосп» в Дніпропетровській області. Власні дослідження підтвердили, що показники якості і безпеки м’яса коропа (органолептичні, мікробіологічні, хімічні, радіологічні) відповідають вимогам нормативної документації. В роботі були зроблені відповідні висновки та проведені розрахунки економічних результатів досліджень. Doslidzhennia bulo provedeno v umovakh Dnipropetrovskoi rehionalnoi derzhavnoi laboratorii veterynarnoi medytsyny z metoiu vyvchennia pokaznykiv yakosti ta bezpeky miasa koropa, otrymanoho v umovakh «Petrykivskyi rybhosp». Zavdanniam dyplomnoi roboty bulo provedennia kompleksnoho analizu orhanoleptychnykh, khimichnykh, toksychnykh, radiolohichnykh ta mikrobiolohichnykh pokaznykiv miasa koropa, yake bulo otrymano v trokh rybnykh hospodarstvakh, a takozh vyznachennia ekonomichnoi efektyvnosti otrymanykh rezultativ. Materialom dlia doslidzhennia posluzhylo miaso koropiv, z yakoho pryhotuvaly buliony. Seredni zrazky ryb buly vidibrani u «Petrykivskyi rybhosp» v Dnipropetrovskii oblasti. Vlasni doslidzhennia pidtverdyly, shcho pokaznyky yakosti i bezpeky miasa koropa (orhanoleptychni, mikrobiolohichni, khimichni, radiolohichni) vidpovidaiut vymoham normatyvnoi dokumentatsii. V roboti buly zrobleni vidpovidni vysnovky ta provedeni rozrakhunky ekonomichnykh rezultativ doslidzhen. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | комплексний аналіз | uk |
dc.subject | kompleksnyi analiz | uk |
dc.subject | короп | uk |
dc.subject | korop | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | yakist | uk |
dc.subject | безпечність м’яса | uk |
dc.subject | bezpechnist miasa | uk |
dc.title | Дослідження якості та безпечності м’яса коропа в приватному акціонерному товаристві «Петриківський рибгосп» Дніпропетровського району Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Doslidzhennia yakosti ta bezpechnosti miasa koropa v pryvatnomu aktsionernomu tovarystvi «Petrykivskyi rybhosp» Dnipropetrovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра водних біоресурсів та аквакультури. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Плисенко Д.Д..pdf | 788,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.