Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9469
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Голота, Петро Петрович | - |
dc.contributor.author | Holota, Petro | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-18T10:50:55Z | - |
dc.date.available | 2024-03-18T10:50:55Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Голота П. П. Обґрунтування технологічного процесу очистки насіння сої від нетреби звичайної на фрикційному сепараторі барабанного типу : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Петро Петрович Голота ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 89 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9469 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9469 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є вивчення впливу гідротермічної обробки зерна пшениці зі зниженими показниками якості в процесі підготовки до помелу та оцінка впливу техногенних факторів на санітарно-гігієнічні ознаки якості зерна, а також на їх зміну в технологічному процесі борошномельного заводу.Metoiu roboty ye vyvchennia vplyvu hidrotermichnoi obrobky zerna pshenytsi zi znyzhenymy pokaznykamy yakosti v protsesi pidhotovky do pomelu ta otsinka vplyvu tekhnohennykh faktoriv na sanitarno-hihiienichni oznaky yakosti zerna, a takozh na yikh zminu v tekhnolohichnomu protsesi boroshnomelnoho zavodu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | пшениця | uk |
dc.subject | pshenytsia | uk |
dc.subject | клейковина | uk |
dc.subject | kleikovyna | uk |
dc.subject | гідротермічна обробка | uk |
dc.subject | hidrotermichna obrobka | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | boroshno | uk |
dc.subject | робота | uk |
dc.subject | robota | uk |
dc.subject | хлібопечіння | uk |
dc.subject | khlibopechinnia | uk |
dc.subject | технології | uk |
dc.subject | tekhnolohii | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | експеримент | uk |
dc.subject | eksperyment | uk |
dc.subject | випробування | uk |
dc.subject | vyprobuvannia | uk |
dc.title | Обґрунтування технологічного процесу очистки насіння сої від нетреби звичайної на фрикційному сепараторі барабанного типу | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ochystky nasinnia soi vid netreby zvychainoi na fryktsiinomu separatori barabannoho typu | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Голота П.П..pdf | 3,29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.