Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/94
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКунєва, Лариса Володимирівна-
dc.contributor.authorKuneva, Liudmyla-
dc.contributor.authorДуда, Юлія Вікторівна-
dc.contributor.authorDuda, Yuliya-
dc.date.accessioned2018-06-18T10:29:38Z-
dc.date.available2018-06-18T10:29:38Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКунєва Л. В. Санітарна оцінка замороженої риби, яка реалізується в умовах супермаркетів міста Дніпро / Л. В. Кунєва, Ю. В. Дуда // Актуальні аспекти біології тварин, ветеринарної медицини та ветеринарно-санітарної експертизи : Матеріали 2-ї Міжнар. наук.- практ. конф. викладачів і студ. Дніпро, 1-2 червня 2017 р. / ДДАЕУ. - Дніпро, 2017. – С. 131-132.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/94uk
dc.identifier.urihttp://biosafety-center.com/wp-content/uploads/2017/06/%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/94-
dc.description.abstractIn the investigated samples of frozen fish, signs of damage and damage to larvae of anisacid were detected, the safety of these products and the effect of anisacid on the degree of freshness of fish during storage, depending on the number of larvae in one instance of fish, were established.В досліджених пробах замороженої риби були виявлені ознаки псування і ураженість личинками анізакід, було встановлено безпечність цієї продукції та вплив анізакід на ступінь свіжості риби під час зберігання в залежності від кількості личинок в одному екземплярі риби.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectанізакідиuk
dc.subjectanisakidyuk
dc.subjectступінь свіжостіuk
dc.subjectdegree of freshnessuk
dc.subjectбезпечність продукціїuk
dc.subjectsafety of productsuk
dc.titleСанітарна оцінка замороженої риби, яка реалізується в умовах супермаркетів міста Дніпро.uk
dc.title.alternativeSanitary evaluation of frozen fish, which is realized in the conditions of supermarkets of the city of Dniprouk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2 Кунева Л.В..pdf602,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.