Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9590
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСергієнко, Віктор Федорович-
dc.contributor.authorSerhiienko, Viktor-
dc.date.accessioned2024-03-28T13:45:35Z-
dc.date.available2024-03-28T13:45:35Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСергієнко В. Ф. Обґрунтування процесу сепарування насіння сої на відцентровому конічному сепараторі : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Віктор Федорович Сергієнко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 76 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9590uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9590-
dc.description.abstractМетою даної роботи є пошук способів інтенсифікації та підвищення якості процесу сортування насіння сої.Metoiu danoi roboty ye poshuk sposobiv intensyfikatsii ta pidvyshchennia yakosti protsesu sortuvannia nasinnia soi.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectроботаuk
dc.subjectrobotauk
dc.subjectсепаруванняuk
dc.subjectseparuvanniauk
dc.subjectвідцентровий конічний сепараторuk
dc.subjectvidtsentrovyi konichnyi separator,uk
dc.subjectнасіння соїuk
dc.subjectnasinnia soiuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectповноцінне насінняuk
dc.subjectpovnotsinne nasinniauk
dc.subjectвиробнича перевіркаuk
dc.subjectvyrobnycha perevirkauk
dc.subjectсхожістьuk
dc.subjectskhozhistuk
dc.titleОбґрунтування процесу сепарування насіння сої на відцентровому конічному сепараторіuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesu separuvannia nasinnia soi na vidtsentrovomu konichnomu separatoriuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сергієнко В.Ф..pdf3,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.