Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9591
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДоценко, Віктор Андрійович-
dc.contributor.authorDotsenko, Viktor Andriiovych-
dc.date.accessioned2024-03-28T15:43:44Z-
dc.date.available2024-03-28T15:43:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДоценко В. А. Удосконалення технології виробництва м’яса курчат-бройлерів в умовах фермерського господарства «Радість» Запорізького району Запорізької області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Доценко Віктор Андрійович ; наук. керівник Похил О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 68 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9591.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9591-
dc.description.abstractМетою роботи був детальний аналіз технології вирощування м’яса курчат-бройлерів в ФГ «Радість» Запорізького району Запорізької області. Фермерське господарство «Радість» спеціалізується на виробництві м'яса курчат-бройлерів потужністю 2,82 тис. голів на рік відгодівельного поголів’я. За минулий рік на підприємстві було вироблено 77,8 ц приросту живої маси. Конверсія корму склала в середньому 1,9 кг на 1 кг м'яса. Курчата-бройлери на відгодівлі відрізняються доброю живою масою, яка наприкінці періоду становить у середньому 2,8-3,0 кг. Абсолютний і середньодобовий приріст живої маси збільшується до 7-тижневого періоду і до забою знаходиться в межах в залежності від віку від 55,0 г до 100,0 г впродовж доби. Збереженість курчат-бройлерів у середньому за період вирощування становить 92,0-94,0 %, що є відповідною реакцією на добрі умови годівлі та утримання. Metoiu roboty buv detalnyi analiz tekhnolohii vyroshchuvannia miasa kurchat-broileriv v FH «Radist» Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti. Fermerske hospodarstvo «Radist» spetsializuietsia na vyrobnytstvi miasa kurchat-broileriv potuzhnistiu 2,82 tys. holiv na rik vidhodivelnoho poholivia. Za mynulyi rik na pidpryiemstvi bulo vyrobleno 77,8 ts pryrostu zhyvoi masy. Konversiia kormu sklala v serednomu 1,9 kh na 1 kh miasa. Kurchata-broilery na vidhodivli vidrizniaiutsia dobroiu zhyvoiu masoiu, yaka naprykintsi periodu stanovyt u serednomu 2,8-3,0 kh. Absoliutnyi i serednodobovyi pryrist zhyvoi masy zbilshuietsia do 7-tyzhnevoho periodu i do zaboiu znakhodytsia v mezhakh v zalezhnosti vid viku vid 55,0 h do 100,0 h vprodovzh doby. Zberezhenist kurchat-broileriv u serednomu za period vyroshchuvannia stanovyt 92,0-94,0 %, shcho ye vidpovidnoiu reaktsiieiu na dobri umovy hodivli ta utrymannia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectекономічні показникиuk
dc.subjectekonomichni pokaznykyuk
dc.subjectкурчата-бройлериuk
dc.subjectkurchata-broileryuk
dc.subjectкрос Кобб-50uk
dc.subjectkros Kobb-50uk
dc.subjectжива масаuk
dc.subjectzhyva masauk
dc.subjectмаса тушкиuk
dc.subjectmasa tushkyuk
dc.subjectзабійний вихідuk
dc.subjectzabiinyi vykhiduk
dc.titleУдосконалення технології виробництва м’яса курчат-бройлерів в умовах фермерського господарства «Радість» Запорізького району Запорізької областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv v umovakh fermerskoho hospodarstva «Radist» Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Доценко В.А..pdf1,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.