Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/96
Назва: | Система управління якістю НАССР в умовах товариства з обмеженою відповідальність «Алан» міста Дніпропетровськ |
Інші назви: | The HACCP Quality Management System in the conditions of the Limited Liability Company "Alan" of the city of Dnipropetrovsk |
Автори: | Куцак, Римма Святославівна Kutsak, Rimma Поляниця, Олексій Володимирович Polyanytsya, Oleksiy |
Ключові слова: | контрольні критичні точки control critical points HACCP НАССР дерево прийняття рішень tree decision-making небезпечні чинники dangerous factors ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою veterinary and sanitary examination of slaughter products |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Куцак Р. С. Система управління якістю НАССР в умовах товариства з обмеженою відповідальність «Алан» міста Дніпропетровськ / Р. С. Куцак, О. В. Поляниця // Науково-технічний бюлетень НДЦ біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК ДДАЕУ. - Дніпропетровськ, 2015. – Т. 3, № 1. – С. 113-116. http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/96 |
Короткий огляд (реферат): | On the basis of the analysis of the HACCP quality management system in the conditions of LLC "Alan" it was established that at the meat processing enterprise there are four control critical points on which the dangerous biological factors are controlled. Permanent monitoring and rigorous monitoring in the established CCP ensures that the indicators are found within certain critical limits, and in the event of a possible deviation, it is possible to take immediate corrective action, ensuring non-release of low-quality meat products.На основі проведеного аналізу системи управління якістю НАССР в умовах ТОВ «Алан» було встановлено, що на м'ясопереробному підприємстві встановлено чотири контрольні критичні точки, на яких контролюється небезпечні біологічні фактори. Постійний моніторинг і жорсткий контроль у встановлених ККТ забезпечує знаходження показників у визначених критичних межах, а у разі ймовірного відхилення дає можливість прийняття миттєвих коригувальних дій, гарантуючи недопущення випуску неякісної м'ясної продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | file:///C:/Users/Student/Downloads/ndbnndc_2015_3_1_22.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/96 |
ISSN: | 2409-9023 |
Розташовується у зібраннях: | Науково-технічний бюлетень Науково–дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК - до червня 2018 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 154,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.