Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9656
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХмара, Ангеліна Андріївна-
dc.contributor.authorKhmara, Anhelina Andriivna-
dc.date.accessioned2024-04-08T08:45:46Z-
dc.date.available2024-04-08T08:45:46Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationХмара А. А. Удосконалення технології виробництва свинини в сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Комісарівка» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Хмара Ангеліна Андріївна ; наук. керівник Похил О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 51 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9656.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9656-
dc.description.abstractМетою роботи було розкритття питання удосконалення складових технології виробництва свинини в умовах сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Комісарівка» Кам’янського району Дніпропетровської області. Зроблено аналіз перспективних аспектів підвищення продуктивності за відгодівельними та м’ясними якостями свиней, проаналізовано стан технології утримання, годівлі свиней на свинофермі, запропоновано напрям удосконалення технології виробництва свинини. Metoiu roboty bulo rozkrytttia pytannia udoskonalennia skladovykh tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v umovakh silskohospodarskoho tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Komisarivka» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Zrobleno analiz perspektyvnykh aspektiv pidvyshchennia produktyvnosti za vidhodivelnymy ta miasnymy yakostiamy svynei, proanalizovano stan tekhnolohii utrymannia, hodivli svynei na svynofermi, zaproponovano napriam udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectproduktyvnistuk
dc.subjectсвиніuk
dc.subjectsvyniuk
dc.subjectсвиноматкаuk
dc.subjectsvynomatkauk
dc.titleУдосконалення технології виробництва свинини в сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Комісарівка» Кам’янського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v silskohospodarskomu tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Komisarivka» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хмара А. А..pdf512,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.