Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9734
Назва: Удосконалення технології виробництва баранини в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Інтвест» Дніпровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva baranyny v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahro-Intvest» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Продченко, Наталія Володимирівна
Prodchenko, Nataliia Volodymyrivna
Ключові слова: технології вирощування та відгодівлі баранців
tekhnolohii vyroshchuvannia ta vidhodivli barantsiv
продуктивні ознаки овець
produktyvni oznaky ovets
вівчарство
vivcharstvo
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Продченко Н. В. Удосконалення технології виробництва баранини в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Інтвест» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Продченко Наталія Володимирівна ; наук. керівник Похил О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9734.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було встановлення ефективності технології вирощування та відгодівлі баранців різних ліній асканійської тонкорунної породи в ТОВ «Агро-Інтвест» Дніпровського району Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen bulo vstanovlennia efektyvnosti tekhnolohii vyroshchuvannia ta vidhodivli barantsiv riznykh linii askaniiskoi tonkorunnoi porody v TOV «Ahro-Intvest» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9734
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Продченко Н. В..pdf549,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.