Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/97
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Куцак, Римма Святославівна | - |
dc.contributor.author | Kutsak, Rimma | - |
dc.contributor.author | Прудка, Ольга Григорівна | - |
dc.contributor.author | Prudka, Olga | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-19T07:01:05Z | - |
dc.date.available | 2018-06-19T07:01:05Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Куцак Р. С. Санітарна оцінка м’ясної сировини за різними методами дефростації у ковбасному виробництві товариства з обмеженою відповідальністю «М’ясна фабрика «Фаворит плюс» міста Дніпропетровськ / Р. С. Куцак, О. Г. Прудка // Науково-технічний бюлетень НДЦ біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК ДДАЕУ. - Дніпропетровськ, 2015. – Т. 3, № 1. – С.117-120. http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/97 | uk |
dc.identifier.issn | 2409-9023 | - |
dc.identifier.uri | http://biosafety-center.com/wp-content/uploads/2015/06/4.pdf | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/97 | - |
dc.description.abstract | The most effective way to defrost pork was determined by the speed of the process, the amount of meat juice loss, organoleptic, bacteriological and biochemical methods of investigation. The results of the conducted research proved that the meat that was defrosted by different methods was consistent with the indicators of freshБуло визначено найбільш ефективний спосіб розморожування свинини за швидкістю процесу, кількістю втрат м’ясного соку, органолептичними, бактеріологічними і біохімічними методами дослідження. Результати проведених досліджень довели, що м’ясо, яке було розморожене різними методами відповідало показникам свіжого | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | свинина | uk |
dc.subject | pork | uk |
dc.subject | санітарна оцінка м'яса | uk |
dc.subject | sanitary assessment of meat | uk |
dc.subject | дефростація | uk |
dc.subject | defrosting | uk |
dc.subject | масажери-дефростери | uk |
dc.subject | masseurs-defroster | uk |
dc.subject | спеціалізовані камери | uk |
dc.subject | specialized cameras | uk |
dc.subject | мікрохвильові установки | uk |
dc.subject | microwave installations | uk |
dc.subject | м'ясна сировина | uk |
dc.subject | meat raw material | uk |
dc.title | Санітарна оцінка м’ясної сировини за різними методами дефростації у ковбасному виробництві товариства з обмеженою відповідальністю «М’ясна фабрика «Фаворит плюс» міста Дніпропетровськ | uk |
dc.title.alternative | Sanitary evaluation of meat raw materials by different methods of defrosting in sausage production of the Limited Company "Myasnaya fabrika" Favorit plus "of the city of Dnipropetrovsk | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Науково-технічний бюлетень Науково–дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК - до червня 2018 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 144,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.