Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/97
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуцак, Римма Святославівна-
dc.contributor.authorKutsak, Rimma-
dc.contributor.authorПрудка, Ольга Григорівна-
dc.contributor.authorPrudka, Olga-
dc.date.accessioned2018-06-19T07:01:05Z-
dc.date.available2018-06-19T07:01:05Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКуцак Р. С. Санітарна оцінка м’ясної сировини за різними методами дефростації у ковбасному виробництві товариства з обмеженою відповідальністю «М’ясна фабрика «Фаворит плюс» міста Дніпропетровськ / Р. С. Куцак, О. Г. Прудка // Науково-технічний бюлетень НДЦ біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК ДДАЕУ. - Дніпропетровськ, 2015. – Т. 3, № 1. – С.117-120. http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/97uk
dc.identifier.issn2409-9023-
dc.identifier.urihttp://biosafety-center.com/wp-content/uploads/2015/06/4.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/97-
dc.description.abstractThe most effective way to defrost pork was determined by the speed of the process, the amount of meat juice loss, organoleptic, bacteriological and biochemical methods of investigation. The results of the conducted research proved that the meat that was defrosted by different methods was consistent with the indicators of freshБуло визначено найбільш ефективний спосіб розморожування свинини за швидкістю процесу, кількістю втрат м’ясного соку, органолептичними, бактеріологічними і біохімічними методами дослідження. Результати проведених досліджень довели, що м’ясо, яке було розморожене різними методами відповідало показникам свіжогоuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectсвининаuk
dc.subjectporkuk
dc.subjectсанітарна оцінка м'ясаuk
dc.subjectsanitary assessment of meatuk
dc.subjectдефростаціяuk
dc.subjectdefrostinguk
dc.subjectмасажери-дефростериuk
dc.subjectmasseurs-defrosteruk
dc.subjectспеціалізовані камериuk
dc.subjectspecialized camerasuk
dc.subjectмікрохвильові установкиuk
dc.subjectmicrowave installationsuk
dc.subjectм'ясна сировинаuk
dc.subjectmeat raw materialuk
dc.titleСанітарна оцінка м’ясної сировини за різними методами дефростації у ковбасному виробництві товариства з обмеженою відповідальністю «М’ясна фабрика «Фаворит плюс» міста Дніпропетровськuk
dc.title.alternativeSanitary evaluation of meat raw materials by different methods of defrosting in sausage production of the Limited Company "Myasnaya fabrika" Favorit plus "of the city of Dnipropetrovskuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Науково-технічний бюлетень Науково–дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК - до червня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf144,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.