Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/98
Назва: Особливості контролю вмісту нітратів в продуктах рослинного походження
Інші назви: Features of control of nitrate content in products of plant origin
Автори: Шевчик, Римма Святославівна
Shevchyk, Rimma
Гарасімова, Анастасія Михайлівна
Garasimova, Anastasiya
Ключові слова: вміст нітратів
nitrates content
екотестер «SOEKS»
ecosystem «SOEKS»
овочі
vegetables
фрукти
fruits
максимально допустимий рівень
maximum allowable level
Дата публікації: 2017
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Шевчик Р.С., Гарасімова А.М. Особливості контролю вмісту нітратів в продуктах рослинного походження / Р.С. Шевчик , А.М. Гарасімова; Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет // Науково-технічний бюлетень НДЦ біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК ДДАЕУ. - Дніпро, 2017. – Т. 5, № 1. - С. 85-87.-Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/98
Короткий огляд (реферат): Presents the results of an express method for determining the content of nitrates by a portable electronic ecotester ‘SOEKS”. "Nitrate" vegetables and fruits of different types are present in the trading network of the city Dnepr. Most often, the permissible levels of nitrates have identified in carrots and onion 68% and 71%, respectively, the lowest number of cases was in the study of the apples "Golden"-2%. Наведено результати експрес-метода дослідження вмісту нітратів портативним електронним екотестером «SOEKS». «Нітратні» овочі і фрукти різних видів присутні в торгівельній мережі міста Дніпро. Найчастіше перевищення допустимої кількості нітратів виявляли в моркві і цибулі 68% і 71% відповідно, найменше таких випадків було при дослідженні яблук «Голден» – 2%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biosafety-center.com/wp-content/uploads/2017/04/15.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/98
ISSN: 2409-9023
Розташовується у зібраннях:Науково-технічний бюлетень Науково–дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК - до червня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf327,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.