Перегляд зібрання за групою - Автори 2070aa60-d3ca-4141-ab56-a41590ed32d7

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 7 до 17 із 17 < назад 
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Implementation of the plasmochemical activation of technological solutions in the process of ecologization of malt productionKovaliova, Olena; Ковальова, Олена; Pivovarov, Olexandr; Півоваров, Олександр; Kalyna, Viktoriia; Калина, Вікторія; Tchoursinov, Yuriy; Чурсінов, Юрій; Kunitsia, Ekaterina; Куниця, Катерина; Chernukha, Anton; Чернуха, Антон; Polkovnychenko, Dmytro; Полковниченко, Дмитро; Grigorenko, Natalia; Григоренко, Наталія; Kurska, Tetiana; Курська, Тетяна; Yermakova, Olena; Єрмакова, Олена
2022Improvement of the technology of fatty acids obtaining from oil and fat production wasteKalyna, Viktoriia; Калина, Вікторія Сергіївна; Stankevych, Serhii; Станкевич, Сергій; Myronenko, Liliia; Мироненко, Лілія; Hrechko, Andrii; Гречко, Андрій; Bogatov, Oleg; Богатов, Олег; Bragin, Oleksandr; Брагін, Олександр; Romanov, Oleksii; Романов, Олексій; Ogurtsov, Yuriy; Огурцов, Юрій; Semenov, Evgeny; Семенов, Євгеній; Filenko, Olesya; Філенко, Олеся
2021Rational conditions of fatty acids obtaining by soapstock treatment with sulfuric acidSytnik, Natalia; Ситнік, Наталія; Kunitsia, Katerina; Куниця, Катерина; Mazaeva, Viktoria; Мазаєва, Вікторія; Kalyna, Viktoriia; Калина, Вікторія Сергіївна; Chernukha, Andrii; Чернуха, Андрій; Vazhynskyi, Serhii; Важинський, Сергій; Yashchenko, Oleksandr; Ященко, Олександр; Maliarov, Murat; Маляров, Мурат; Bogatov, Oleg; Богатов, Олег; Bolibrukh, Borys; Болібрух, Борис
2021Technology development of fatty acids obtaining from soapstok using saponificationSytnik, Natalia; Ситник, Наталія; Kunitsia, katerina; Куниця, Катерина; Kalyna, Viktoriia; Калина, Вікторія Сергіївна; Petukhova, Olena; Петухова, Олена; Ostapov, Kostiantyn; Остапов, Костянтин; Ishchuk, Volodymyr; Іщук, Володимир; Saveliev, Dmytro; Савельєв, Дмитро; Kovalova, Tetiana; Ковальова, Тетяна; Kostyrkin, Oleg; Костиркін, Олег; Petrova, Olena; Петрова, Олена
2019Аналіз існуючих технологій виробництва картопляних чіпсівКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Вечеря, Ганна Миколаївна; Vecherya, Ganna
2022Дослідження властивостей продуктів переробки насіння гарбузаКалина, Вікторія; Kalyna, Viktoriia; Луценко, Марина; Lytsenko, Maryna
2022Землеробська механіка. Т. 4. Інноваційні технології харчових ваиробництвКобець, Анатолій Степанович; Kobets, Anatoly Stepanovich; Kobets, Anatoly; Kobets, А.; Сobets’, A. S.; Kobec, Anatoly Stepanovich; Сокол, Сергій Петрович; Sokol, Serhii; Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii; Чурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yurii; Півоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii; Тимчак, Дмитро Олександрович; Tymchak, Dmytro; Сова, Наталія Анатоліївна; Sova, Nataliia; Худайбердієва, К. А.; Khudaiberdiieva, K. A.
2018Підвищення біологічної цінності кондитерських виробів із вмістом бджолиного обніжжяКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Олійник, О. В.; Oliynyk, О.
2022Розділ 5. Розробка нових функціональних продуктів харчового призначенняКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii
2020Склад кексу з біологічно активними речовинами з нуту та журавлиниКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Чурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yurii; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena
2020Спосіб отримання біологічно активної добавки з соку зелених рослинЧурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yurii; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Ющенко, Карина Олегівна; Yushchenko, Karyna