Перегляд зібрання за групою - Автори 6102154e-34d1-4b45-a28d-8aa6165f1a13

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 38 до 57 із 59 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Обґрунтування конструктивно-технологічної схеми кавітаційного диспергатора-гомогенізатора сільськогосподарської сировини рослинного походження на кормові ціліАлієв, Ельчин Бахтияр огли; Aliyev, El'chin Bakhtiyar ogly; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana;; Яропуд, Віталій Миколайович; Yaropud, Vitaliy; Малєгін, Роман Дмитрович,; Malegin, Roman
2021Обґрунтування математичної моделі взаємодії зернової сировини з шнековим живильником при диспергуванніНауменко, Микола Миколайович; Naumenko, Mikola; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Гурідова, Вікторія Олександрівна; Guridova, Victoria; Гезь, Яна Василівна; Hezʹ, Yana
2018Особливості надвисокочастотної обробки зерна кукурудзи, сорго і амарантуТимчак, Дмитро Олександрович; Dmytro, Tymchak; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Куянов, Юрій Юрійович; Kuyanov, Yurii; Шевченко, Вікторія Анатоліївна; Shevchenko, Victoriia
2018Отримання повітряного сорго шляхом надвисокочастотного опроміненняТимчак, Дмитро Олександрович; Tymchak, Dmytro; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Куянов, Юрій Юрійович; Kuyanov, Yurii
2018Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хлібаМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Гезь, Яна Василівна; Gez, Yana; Омельченко, Марина Юріївна; Omelchenko, Marina; Чернобривець, Руслана Олександрівна; Chernobryvets, Ruslana
2021Перспективи вдосконалення рецептурного складу зернових батончиків та аналіз ринкуЧорней, К.А.; Chorney, К.; Тимчак, Дмитро Олександрович; Tymchak, Dmytro; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana
2017Перспективи використання вітчизняних сортів розлусної кукурудзи для отримання "зірваних" зерен шляхом нвч-випромінюванняМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Куянов, Юрій Юрійович; Kuyanov, Yuriy; Бєліков, Євген Іванович; Byelikov, Yevhen; Тимчак, Дмитро Олександрович; Tymchak, Dmytro; Шевченко, Вікторія Анатоліївна; Shevchenko, Viktoriya
2020Печиво безглютеновеМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Козяр, Юлія Володимирівна; Koziar, Yuliia
2018Повітряне сорго – перспективний зерновий продуктМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Тимчак, Дмитро Олександрович; Tymchak, Dmytro; Куянов, Юрій Юрійович; Kuyanov, Yuriy; Оксиленко, Олег Миколайович; Oksylenko, Oleh
2020Поліпшення композиційних властивостей борошняних кондитерських виробів збагачених насінням чіаСвєженцев, Владислав Олександрович; Sviezhentsev, Vladyslav; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana
2022Пристрій для автоматичного визначення структурно-механічних властивостей харчових масАлієв, Ельчин Бахтияр огли; Aliiev, Elchyn Bakhtyiar ohly; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Дудін, Володимир Юрійович; Dudin, Volodymyr; Алієва, Ольга Юріївна; Aliieva, Olha
2017Ремедіаційний потенціал лісоутворювальних порід у рекультиваційних насадженняхЗверковський, В. М.; Zverkovskyi, V. M.; Ситник, Світлана Анатоліївна; Sytnyk, Svetlana; Ловинська, Вікторія Миколаївна; Lovynska, Victoriya; Харитонов, Микола Миколайович; Kharytonov, Mykola; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana
2022Розділ 3. Застосування обробленої плазмою води в хлібопеченні в контексті продовольчої безпекиПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana
2020Розроблення чіпсів з подрібнених яблукШвець, Сергій Сергійович;,; Shvets, Serhii; Куянов, Юрій Юрійович; Kuyanov, Yurii; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana
2020Спосіб виробництва локшини підвищеної поживної цінностіСова, Наталія Анатоліївна; Sova, Nataliia; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Мосійко, Дар'я Олексіївна; Mosiiko, Daria
2020Спосіб виробництва повітряного соргоМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Тимчак, Дмитро Олександрович; Tymchak, Dmytro; Куянов, Юрій Юрійович; Kuianov, Yurii
2022Структурно-механічні характеристики хлібних виробів із різним вмістом борошна амарантуМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Aliiev, Elchyn; Алієва, Ольга Юріївна; Aliieva, Olga; Долгіх, Денис Олександрович; Dolgikh, Denis
2017Сучасні підходи до ресурсоощадного використання рослинної сировиниМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Гезь, Яна Василівна; Hezʹ, Yana
2017Технологічні аспекти отримання «зірваних» зерен нвч-випромінюваннямКуянов, Юрій Юрійович; Kuyanov, Yurii; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana
2022Техніко-технологічне забезпечення безвідходної переробки зернової сировини у харчові продукти і кормиАлієв, Ельчин Бахтияр огли; Aliiev, Elchyn; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Сова, Наталія Анатоліївна; Sova, Nataliya; Алієва, Ольга Юріївна; Aliieva, Olha; Малєгін, Роман Дмитрович; Malyehin, Roman; Лупко, Кристина Олегівна; Lupko, Krystyna; Лінко, Микола Олександрович; Linko, Mykola; Гезь, Яна Василівна; Hezʹ, Yana; Безугла, Людмила Сергіївна; Bezuhla, Lyudmyla