Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Improvement of the technology of fatty acids obtaining from oil and fat production waste | Kalyna, Viktoriia; Калина, Вікторія Сергіївна; Stankevych, Serhii; Станкевич, Сергій; Myronenko, Liliia; Мироненко, Лілія; Hrechko, Andrii; Гречко, Андрій; Bogatov, Oleg; Богатов, Олег; Bragin, Oleksandr; Брагін, Олександр; Romanov, Oleksii; Романов, Олексій; Ogurtsov, Yuriy; Огурцов, Юрій; Semenov, Evgeny; Семенов, Євгеній; Filenko, Olesya; Філенко, Олеся |
2021 | Rational conditions of fatty acids obtaining by soapstock treatment with sulfuric acid | Sytnik, Natalia; Ситнік, Наталія; Kunitsia, Katerina; Куниця, Катерина; Mazaeva, Viktoria; Мазаєва, Вікторія; Kalyna, Viktoriia; Калина, Вікторія Сергіївна; Chernukha, Andrii; Чернуха, Андрій; Vazhynskyi, Serhii; Важинський, Сергій; Yashchenko, Oleksandr; Ященко, Олександр; Maliarov, Murat; Маляров, Мурат; Bogatov, Oleg; Богатов, Олег; Bolibrukh, Borys; Болібрух, Борис |
2021 | Technology development of fatty acids obtaining from soapstok using saponification | Sytnik, Natalia; Ситник, Наталія; Kunitsia, katerina; Куниця, Катерина; Kalyna, Viktoriia; Калина, Вікторія Сергіївна; Petukhova, Olena; Петухова, Олена; Ostapov, Kostiantyn; Остапов, Костянтин; Ishchuk, Volodymyr; Іщук, Володимир; Saveliev, Dmytro; Савельєв, Дмитро; Kovalova, Tetiana; Ковальова, Тетяна; Kostyrkin, Oleg; Костиркін, Олег; Petrova, Olena; Петрова, Олена |
2021 | Thermal Analyses of Differences For Woody Species Depending on Soil Conditions | Харитонов, Микола Миколайович; Kharytonov, Mykola; Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoriya; Мартинова, Надія; Martynova, Nadiya; Збитна, Маргарита; Sbytna, Margaryta |
2020 | Біоактивація зерна з використанням фруктових кислот | Чурсінов, Юрій Ігорович; Chursinov, Yuriy; Ковальова, Олена Анатоліївна; Koval'ova, Olena; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitaly; Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoriya; Пришедько, Володимир Михайлович;; Prishedko, Volodymir |
2022 | Землеробська механіка. Т. 4. Інноваційні технології харчових ваиробництв | Кобець, Анатолій Степанович; Kobets, Anatoly Stepanovich; Kobets, Anatoly; Kobets, А.; Сobets’, A. S.; Kobec, Anatoly Stepanovich; Сокол, Сергій Петрович; Sokol, Serhii; Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii; Чурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yurii; Півоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii; Тимчак, Дмитро Олександрович; Tymchak, Dmytro; Сова, Наталія Анатоліївна; Sova, Nataliia; Худайбердієва, К. А.; Khudaiberdiieva, K. A. |
2020 | Метод отримання харчових білкових добавок з сока зелених рослин | Чурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yuriy; Ковальова, Олена Сергіївна;; Koval'ova, Olena; Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoriya; Головня, Н.В.; Golovnya, Н.; Ковальчук, Єлизавета Олександровна; Kovalchuk, Yelyzaveta |
2022 | Розділ 5. Розробка нових функціональних продуктів харчового призначення | Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii |
2020 | Склад кексу з біологічно активними речовинами з нуту та журавлини | Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Чурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yurii; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena |
2020 | Спосіб отримання біологічно активної добавки з соку зелених рослин | Чурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yurii; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Ющенко, Карина Олегівна; Yushchenko, Karyna |
2021 | Удосконалення рецептури кондитерського виробу на основі борошна з бобів нуту та ягід журавлини | Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoria; Гезь, Яна Василівна; Gez, Yаna; Кузьо, Оксана Сергіївна; Kuzo, Oksana |
2021 | Удосконалення рецептури пастильних кондитерських виробів із використанням цикорію і топінамбуру | Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoria; Гезь, Яна Василівна; Gez, Yаna |