Перегляд зібрання за групою - Автори aeba2054-8ab6-4305-9138-6e39cfbc09d2

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 11 до 18 із 18 < назад 
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Біоактивація зерна з використанням фруктових кислотЧурсінов, Юрій Ігорович; Chursinov, Yuriy; Ковальова, Олена Анатоліївна; Koval'ova, Olena; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitaly; Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoriya; Пришедько, Володимир Михайлович;; Prishedko, Volodymir
2022Землеробська механіка. Т. 4. Інноваційні технології харчових ваиробництвКобець, Анатолій Степанович; Kobets, Anatoly Stepanovich; Kobets, Anatoly; Kobets, А.; Сobets’, A. S.; Kobec, Anatoly Stepanovich; Сокол, Сергій Петрович; Sokol, Serhii; Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii; Чурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yurii; Півоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii; Тимчак, Дмитро Олександрович; Tymchak, Dmytro; Сова, Наталія Анатоліївна; Sova, Nataliia; Худайбердієва, К. А.; Khudaiberdiieva, K. A.
2020Метод отримання харчових білкових добавок з сока зелених рослинЧурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yuriy; Ковальова, Олена Сергіївна;; Koval'ova, Olena; Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoriya; Головня, Н.В.; Golovnya, Н.; Ковальчук, Єлизавета Олександровна; Kovalchuk, Yelyzaveta
2022Розділ 5. Розробка нових функціональних продуктів харчового призначенняКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii
2020Склад кексу з біологічно активними речовинами з нуту та журавлиниКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Чурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yurii; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena
2020Спосіб отримання біологічно активної добавки з соку зелених рослинЧурсінов, Юрій Олексійович; Chursinov, Yurii; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Калина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Viktoriia; Ющенко, Карина Олегівна; Yushchenko, Karyna
2021Удосконалення рецептури кондитерського виробу на основі борошна з бобів нуту та ягід журавлиниКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoria; Гезь, Яна Василівна; Gez, Yаna; Кузьо, Оксана Сергіївна; Kuzo, Oksana
2021Удосконалення рецептури пастильних кондитерських виробів із використанням цикорію і топінамбуруКалина, Вікторія Сергіївна; Kalyna, Victoria; Гезь, Яна Василівна; Gez, Yаna