Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10310
Title: Технологія виробництва продукції нутрій стандартного типу забарвлення в господарстві приватного підприємця «Заріло М» Запорізького району Запорізької області
Other Titles: Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii nutrii standartnoho typu zabarvlennia v hospodarstvi pryvatnoho pidpryiemtsia «Zarilo M» Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti
Authors: Бабенко, Владислав Ігорович
Babenko, Vladyslav Ihorovych
Keywords: шедова система утримання
shedova systema utrymannia
нутрії стандартного типу
nutrii standartnoho typu
щеніння
shcheninnia
якість хутра
yakist khutra
забарвлення хутра
zabarvlennia khutra
маса шкурки
masa shkurky
м'ясо нутрій
miaso nutrii
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Бабенко В. І. Технологія виробництва продукції нутрій стандартного типу забарвлення в господарстві приватного підприємця «Заріло М» Запорізького району Запорізької області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Бабенко Владислав Ігорович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10310.
Abstract: Приватне підприємство “Заріло М” Запорізького району Запорізької області є спеціалізованим господарством з розведення нутрій стандартного темно-коричневого типу. Метою дипломної роботи було дослідити технологічні особливості ведення галузі нутріївництва в господарстві приватного підприємства “Заріло М” Запорізького району Запорізької області. Pryvatne pidpryiemstvo “Zarilo M” Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti ye spetsializovanym hospodarstvom z rozvedennia nutrii standartnoho temno-korychnevoho typu. Metoiu dyplomnoi roboty bulo doslidyty tekhnolohichni osoblyvosti vedennia haluzi nutriivnytstva v hospodarstvi pryvatnoho pidpryiemstva “Zarilo M” Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10310
Appears in Collections:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бабенко В. І..pdf475,78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.