Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10310
Назва: | Технологія виробництва продукції нутрій стандартного типу забарвлення в господарстві приватного підприємця «Заріло М» Запорізького району Запорізької області |
Інші назви: | Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii nutrii standartnoho typu zabarvlennia v hospodarstvi pryvatnoho pidpryiemtsia «Zarilo M» Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti |
Автори: | Бабенко, Владислав Ігорович Babenko, Vladyslav Ihorovych |
Ключові слова: | шедова система утримання shedova systema utrymannia нутрії стандартного типу nutrii standartnoho typu щеніння shcheninnia якість хутра yakist khutra забарвлення хутра zabarvlennia khutra маса шкурки masa shkurky м'ясо нутрій miaso nutrii |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Бабенко В. І. Технологія виробництва продукції нутрій стандартного типу забарвлення в господарстві приватного підприємця «Заріло М» Запорізького району Запорізької області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Бабенко Владислав Ігорович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10310. |
Короткий огляд (реферат): | Приватне підприємство “Заріло М” Запорізького району Запорізької області є спеціалізованим господарством з розведення нутрій стандартного темно-коричневого типу. Метою дипломної роботи було дослідити технологічні особливості ведення галузі нутріївництва в господарстві приватного підприємства “Заріло М” Запорізького району Запорізької області. Pryvatne pidpryiemstvo “Zarilo M” Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti ye spetsializovanym hospodarstvom z rozvedennia nutrii standartnoho temno-korychnevoho typu. Metoiu dyplomnoi roboty bulo doslidyty tekhnolohichni osoblyvosti vedennia haluzi nutriivnytstva v hospodarstvi pryvatnoho pidpryiemstva “Zarilo M” Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10310 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бабенко В. І..pdf | 475,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.