Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10310
Назва: Технологія виробництва продукції нутрій стандартного типу забарвлення в господарстві приватного підприємця «Заріло М» Запорізького району Запорізької області
Інші назви: Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii nutrii standartnoho typu zabarvlennia v hospodarstvi pryvatnoho pidpryiemtsia «Zarilo M» Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti
Автори: Бабенко, Владислав Ігорович
Babenko, Vladyslav Ihorovych
Ключові слова: шедова система утримання
shedova systema utrymannia
нутрії стандартного типу
nutrii standartnoho typu
щеніння
shcheninnia
якість хутра
yakist khutra
забарвлення хутра
zabarvlennia khutra
маса шкурки
masa shkurky
м'ясо нутрій
miaso nutrii
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Бабенко В. І. Технологія виробництва продукції нутрій стандартного типу забарвлення в господарстві приватного підприємця «Заріло М» Запорізького району Запорізької області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Бабенко Владислав Ігорович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10310.
Короткий огляд (реферат): Приватне підприємство “Заріло М” Запорізького району Запорізької області є спеціалізованим господарством з розведення нутрій стандартного темно-коричневого типу. Метою дипломної роботи було дослідити технологічні особливості ведення галузі нутріївництва в господарстві приватного підприємства “Заріло М” Запорізького району Запорізької області. Pryvatne pidpryiemstvo “Zarilo M” Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti ye spetsializovanym hospodarstvom z rozvedennia nutrii standartnoho temno-korychnevoho typu. Metoiu dyplomnoi roboty bulo doslidyty tekhnolohichni osoblyvosti vedennia haluzi nutriivnytstva v hospodarstvi pryvatnoho pidpryiemstva “Zarilo M” Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10310
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бабенко В. І..pdf475,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.