Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10329
Title: Технологія виробництва харчових яєць у приватному підприємстві «ДОН» Кам’янського району Дніпропетровської області
Other Titles: Tekhnolohiia vyrobnytstva kharchovykh yaiets u pryvatnomu pidpryiemstvi «DON» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Паршук, В. О.
Parshuk, V. O.
Keywords: виробництво харчових яєць
vyrobnytstvo kharchovykh yaiets
яйценосність курей
yaitsenosnist kurei
технології виробництва яєць
tekhnolohii vyrobnytstva yaiets
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Паршук В. О. Технологія виробництва харчових яєць у приватному підприємстві «ДОН» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Паршук В. О. ; наук. керівник Бегма Н. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 58 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10329.
Abstract: Головна мета — вивчення та аналіз технології виробництва яєць в умовах степу України в ПП «ДОН» Камянського району Дніпропетровської області. Holovna meta — vyvchennia ta analiz tekhnolohii vyrobnytstva yaiets v umovakh stepu Ukrainy v PP «DON» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10329
Appears in Collections:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паршук В. О..pdf1,65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.