Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10329
Назва: | Технологія виробництва харчових яєць у приватному підприємстві «ДОН» Кам’янського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Tekhnolohiia vyrobnytstva kharchovykh yaiets u pryvatnomu pidpryiemstvi «DON» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Паршук, В. О. Parshuk, V. O. |
Ключові слова: | виробництво харчових яєць vyrobnytstvo kharchovykh yaiets яйценосність курей yaitsenosnist kurei технології виробництва яєць tekhnolohii vyrobnytstva yaiets |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Паршук В. О. Технологія виробництва харчових яєць у приватному підприємстві «ДОН» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Паршук В. О. ; наук. керівник Бегма Н. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 58 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10329. |
Короткий огляд (реферат): | Головна мета — вивчення та аналіз технології виробництва яєць в умовах степу України в ПП «ДОН» Камянського району Дніпропетровської області. Holovna meta — vyvchennia ta analiz tekhnolohii vyrobnytstva yaiets v umovakh stepu Ukrainy v PP «DON» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10329 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Паршук В. О..pdf | 1,65 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.