Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10329
Назва: Технологія виробництва харчових яєць у приватному підприємстві «ДОН» Кам’янського району Дніпропетровської області
Інші назви: Tekhnolohiia vyrobnytstva kharchovykh yaiets u pryvatnomu pidpryiemstvi «DON» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Паршук, В. О.
Parshuk, V. O.
Ключові слова: виробництво харчових яєць
vyrobnytstvo kharchovykh yaiets
яйценосність курей
yaitsenosnist kurei
технології виробництва яєць
tekhnolohii vyrobnytstva yaiets
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Паршук В. О. Технологія виробництва харчових яєць у приватному підприємстві «ДОН» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Паршук В. О. ; наук. керівник Бегма Н. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 58 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10329.
Короткий огляд (реферат): Головна мета — вивчення та аналіз технології виробництва яєць в умовах степу України в ПП «ДОН» Камянського району Дніпропетровської області. Holovna meta — vyvchennia ta analiz tekhnolohii vyrobnytstva yaiets v umovakh stepu Ukrainy v PP «DON» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10329
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паршук В. О..pdf1,65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.