Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10443
Title: | Ефективність впровадження нових сортів для підвищення зернової продуктивності пшениці озимої в умовах навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету |
Other Titles: | Efektyvnist vprovadzhennia novykh sortiv dlia pidvyshchennia zernovoi produktyvnosti pshenytsi ozymoi v umovakh navchalno-naukovoho tsentru Dniprovskoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu |
Authors: | Тарін, Віталій Ігоревич Tarin, Vitalii Ihorevych |
Keywords: | пшениця озима pshenytsia ozyma сорт sort екологічна стабільність ekolohichna stabilnist технологічна якість tekhnolohichna yakist врожайність vrozhainist |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Тарін В. І. Ефективність впровадження нових сортів для підвищення зернової продуктивності пшениці озимої в умовах навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету: магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Віталій Тарін; наук. кер. М. Назаренко; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф.,селекції і насінництваї – Дніпро 2024. – 61 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10443 |
Abstract: | Селекція пшениці озимої – це ключовий процес у створенні нових сортів, які відповідали б сучасним вимогам. Використання молекулярних методів у селекції дозволяє виявляти та аналізувати гени, що відповідають за різноманітні корисні властивості. Selektsiia pshenytsi ozymoi – tse kliuchovyi protses u stvorenni novykh sortiv, yaki vidpovidaly b suchasnym vymoham. Vykorystannia molekuliarnykh metodiv u selektsii dozvoliaie vyiavliaty ta analizuvaty heny, shcho vidpovidaiut za riznomanitni korysni vlastyvosti. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10443 |
Appears in Collections: | Кафедра селекції і насінництва. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тарін В. І..pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.