Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10443
Title: Ефективність впровадження нових сортів для підвищення зернової продуктивності пшениці озимої в умовах навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Other Titles: Efektyvnist vprovadzhennia novykh sortiv dlia pidvyshchennia zernovoi produktyvnosti pshenytsi ozymoi v umovakh navchalno-naukovoho tsentru Dniprovskoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu
Authors: Тарін, Віталій Ігоревич
Tarin, Vitalii Ihorevych
Keywords: пшениця озима
pshenytsia ozyma
сорт
sort
екологічна стабільність
ekolohichna stabilnist
технологічна якість
tekhnolohichna yakist
врожайність
vrozhainist
Issue Date: 2024
Citation: Тарін В. І. Ефективність впровадження нових сортів для підвищення зернової продуктивності пшениці озимої в умовах навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету: магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Віталій Тарін; наук. кер. М. Назаренко; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф.,селекції і насінництваї – Дніпро 2024. – 61 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10443
Abstract: Селекція пшениці озимої – це ключовий процес у створенні нових сортів, які відповідали б сучасним вимогам. Використання молекулярних методів у селекції дозволяє виявляти та аналізувати гени, що відповідають за різноманітні корисні властивості. Selektsiia pshenytsi ozymoi – tse kliuchovyi protses u stvorenni novykh sortiv, yaki vidpovidaly b suchasnym vymoham. Vykorystannia molekuliarnykh metodiv u selektsii dozvoliaie vyiavliaty ta analizuvaty heny, shcho vidpovidaiut za riznomanitni korysni vlastyvosti.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10443
Appears in Collections:Кафедра селекції і насінництва. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тарін В. І..pdf1,05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.