Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10443
Назва: | Ефективність впровадження нових сортів для підвищення зернової продуктивності пшениці озимої в умовах навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету |
Інші назви: | Efektyvnist vprovadzhennia novykh sortiv dlia pidvyshchennia zernovoi produktyvnosti pshenytsi ozymoi v umovakh navchalno-naukovoho tsentru Dniprovskoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu |
Автори: | Тарін, Віталій Ігоревич Tarin, Vitalii Ihorevych |
Ключові слова: | пшениця озима pshenytsia ozyma сорт sort екологічна стабільність ekolohichna stabilnist технологічна якість tekhnolohichna yakist врожайність vrozhainist |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Тарін В. І. Ефективність впровадження нових сортів для підвищення зернової продуктивності пшениці озимої в умовах навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету: магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Віталій Тарін; наук. кер. М. Назаренко; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф.,селекції і насінництваї – Дніпро 2024. – 61 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10443 |
Короткий огляд (реферат): | Селекція пшениці озимої – це ключовий процес у створенні нових сортів, які відповідали б сучасним вимогам. Використання молекулярних методів у селекції дозволяє виявляти та аналізувати гени, що відповідають за різноманітні корисні властивості. Selektsiia pshenytsi ozymoi – tse kliuchovyi protses u stvorenni novykh sortiv, yaki vidpovidaly b suchasnym vymoham. Vykorystannia molekuliarnykh metodiv u selektsii dozvoliaie vyiavliaty ta analizuvaty heny, shcho vidpovidaiut za riznomanitni korysni vlastyvosti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10443 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра селекції і насінництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тарін В. І..pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.