Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10443
Назва: Ефективність впровадження нових сортів для підвищення зернової продуктивності пшениці озимої в умовах навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Інші назви: Efektyvnist vprovadzhennia novykh sortiv dlia pidvyshchennia zernovoi produktyvnosti pshenytsi ozymoi v umovakh navchalno-naukovoho tsentru Dniprovskoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu
Автори: Тарін, Віталій Ігоревич
Tarin, Vitalii Ihorevych
Ключові слова: пшениця озима
pshenytsia ozyma
сорт
sort
екологічна стабільність
ekolohichna stabilnist
технологічна якість
tekhnolohichna yakist
врожайність
vrozhainist
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Тарін В. І. Ефективність впровадження нових сортів для підвищення зернової продуктивності пшениці озимої в умовах навчально-наукового центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету: магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Віталій Тарін; наук. кер. М. Назаренко; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф.,селекції і насінництваї – Дніпро 2024. – 61 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10443
Короткий огляд (реферат): Селекція пшениці озимої – це ключовий процес у створенні нових сортів, які відповідали б сучасним вимогам. Використання молекулярних методів у селекції дозволяє виявляти та аналізувати гени, що відповідають за різноманітні корисні властивості. Selektsiia pshenytsi ozymoi – tse kliuchovyi protses u stvorenni novykh sortiv, yaki vidpovidaly b suchasnym vymoham. Vykorystannia molekuliarnykh metodiv u selektsii dozvoliaie vyiavliaty ta analizuvaty heny, shcho vidpovidaiut za riznomanitni korysni vlastyvosti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10443
Розташовується у зібраннях:Кафедра селекції і насінництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тарін В. І..pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.