Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10667
Title: Удосконалення технології виробництва йогуртів
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva yohurtiv
Authors: Єпішина, Альона Євгеніївна
Yepishyna, Alona
Keywords: йогурт
yohurt
молоко коров’яче
moloko koroviache
закваска
zakvaska
лактоза
laktoza
функціональні продукти
funktsionalni produkty
непереносимість лактози
neperenosymist laktozy
маложирні продукти
malozhyrni produkty
морквяне пюре
morkviane piure
чорничне пюре
chornychne piure
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Єпішина А. Є. Удосконалення технології виробництва йогуртів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Альона Євгеніївна Єпішина ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10667
Abstract: Метою роботи є розробка технології виробництва маложирного низьколактозного йогурту.Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva malozhyrnoho nyzkolaktoznoho yohurtu.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10667
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Єпішина А. Є..pdf1,48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.