Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10667| Title: | Удосконалення технології виробництва йогуртів |
| Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva yohurtiv |
| Authors: | Єпішина, Альона Євгеніївна Yepishyna, Alona |
| Keywords: | йогурт yohurt молоко коров’яче moloko koroviache закваска zakvaska лактоза laktoza функціональні продукти funktsionalni produkty непереносимість лактози neperenosymist laktozy маложирні продукти malozhyrni produkty морквяне пюре morkviane piure чорничне пюре chornychne piure |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Єпішина А. Є. Удосконалення технології виробництва йогуртів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Альона Євгеніївна Єпішина ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10667 |
| Abstract: | Метою роботи є розробка технології виробництва маложирного низьколактозного йогурту.Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva malozhyrnoho nyzkolaktoznoho yohurtu. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10667 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Єпішина А. Є..pdf | 1,48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
