Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10667| Назва: | Удосконалення технології виробництва йогуртів |
| Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva yohurtiv |
| Автори: | Єпішина, Альона Євгеніївна Yepishyna, Alona |
| Ключові слова: | йогурт yohurt молоко коров’яче moloko koroviache закваска zakvaska лактоза laktoza функціональні продукти funktsionalni produkty непереносимість лактози neperenosymist laktozy маложирні продукти malozhyrni produkty морквяне пюре morkviane piure чорничне пюре chornychne piure |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Єпішина А. Є. Удосконалення технології виробництва йогуртів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Альона Євгеніївна Єпішина ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10667 |
| Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розробка технології виробництва маложирного низьколактозного йогурту.Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva malozhyrnoho nyzkolaktoznoho yohurtu. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10667 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Єпішина А. Є..pdf | 1,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
