Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10667
Назва: Удосконалення технології виробництва йогуртів
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva yohurtiv
Автори: Єпішина, Альона Євгеніївна
Yepishyna, Alona
Ключові слова: йогурт
yohurt
молоко коров’яче
moloko koroviache
закваска
zakvaska
лактоза
laktoza
функціональні продукти
funktsionalni produkty
непереносимість лактози
neperenosymist laktozy
маложирні продукти
malozhyrni produkty
морквяне пюре
morkviane piure
чорничне пюре
chornychne piure
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Єпішина А. Є. Удосконалення технології виробництва йогуртів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Альона Євгеніївна Єпішина ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10667
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розробка технології виробництва маложирного низьколактозного йогурту.Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva malozhyrnoho nyzkolaktoznoho yohurtu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10667
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єпішина А. Є..pdf1,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.