Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10717
Title: | Обґрунтування технології виробництва солоду з пивоварного сорго |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva solodu z pyvovarnoho sorho |
Authors: | Кічігіна, Юлія Сергіївна Kichihina, Yuliia |
Keywords: | наукове дослідження naukove doslidzhennia сорго sorho ферментований fermentovanyi неферментований nefermentovanyi солодорощення solodoroshchennia пророщування proroshchuvannia пивоваріння pyvovarinnia зерно zerno |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Кічігіна Ю. С. Обґрунтування технології виробництва солоду з пивоварного сорго : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Юлія Сергіївна Кічігіна ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10717 |
Abstract: | Мета цього дослідження полягає у визначенні параметрів солодорощення зерна сорго Sorghum rubra і встановленні можливості використання його для заміни частини ячмінного солоду під час виробництва пива.Meta tsoho doslidzhennia poliahaie u vyznachenni parametriv solodoroshchennia zerna sorho Sorghum rubra i vstanovlenni mozhlyvosti vykorystannia yoho dlia zaminy chastyny yachminnoho solodu pid chas vyrobnytstva pyva. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10717 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кічігіна Ю. С..pdf | 1,6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.