Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10717
Назва: Обґрунтування технології виробництва солоду з пивоварного сорго
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva solodu z pyvovarnoho sorho
Автори: Кічігіна, Юлія Сергіївна
Kichihina, Yuliia
Ключові слова: наукове дослідження
naukove doslidzhennia
сорго
sorho
ферментований
fermentovanyi
неферментований
nefermentovanyi
солодорощення
solodoroshchennia
пророщування
proroshchuvannia
пивоваріння
pyvovarinnia
зерно
zerno
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Кічігіна Ю. С. Обґрунтування технології виробництва солоду з пивоварного сорго : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Юлія Сергіївна Кічігіна ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10717
Короткий огляд (реферат): Мета цього дослідження полягає у визначенні параметрів солодорощення зерна сорго Sorghum rubra і встановленні можливості використання його для заміни частини ячмінного солоду під час виробництва пива.Meta tsoho doslidzhennia poliahaie u vyznachenni parametriv solodoroshchennia zerna sorho Sorghum rubra i vstanovlenni mozhlyvosti vykorystannia yoho dlia zaminy chastyny yachminnoho solodu pid chas vyrobnytstva pyva.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10717
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кічігіна Ю. С..pdf1,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.