Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10717
Назва: | Обґрунтування технології виробництва солоду з пивоварного сорго |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva solodu z pyvovarnoho sorho |
Автори: | Кічігіна, Юлія Сергіївна Kichihina, Yuliia |
Ключові слова: | наукове дослідження naukove doslidzhennia сорго sorho ферментований fermentovanyi неферментований nefermentovanyi солодорощення solodoroshchennia пророщування proroshchuvannia пивоваріння pyvovarinnia зерно zerno |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Кічігіна Ю. С. Обґрунтування технології виробництва солоду з пивоварного сорго : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Юлія Сергіївна Кічігіна ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10717 |
Короткий огляд (реферат): | Мета цього дослідження полягає у визначенні параметрів солодорощення зерна сорго Sorghum rubra і встановленні можливості використання його для заміни частини ячмінного солоду під час виробництва пива.Meta tsoho doslidzhennia poliahaie u vyznachenni parametriv solodoroshchennia zerna sorho Sorghum rubra i vstanovlenni mozhlyvosti vykorystannia yoho dlia zaminy chastyny yachminnoho solodu pid chas vyrobnytstva pyva. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10717 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кічігіна Ю. С..pdf | 1,6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.