Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10730
Title: | Модернізація технологічної лінії виробництва хлібних виробів |
Other Titles: | Modernizatsiia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva khlibnykh vyrobiv |
Authors: | Кьоз, Деніз Сайимович Koz, Deniz |
Keywords: | тістоприготування tistopryhotuvannia борошняна сировина boroshniana syrovyna процес замісу protses zamisu показники роботи pokaznyky roboty робочі органи robochi orhany ефективність efektyvnist |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Кьоз Д. С. Модернізація технологічної лінії виробництва хлібних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Деніз Сайимович Кьоз ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 86 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10730 |
Abstract: | Метою роботи є модернізація тістомісильної машини, яка впливає на інтенсивність механічної обробки тіста та поліпшує його структуру, що забезпечує виробництво якісних хлібних виробів.Metoiu roboty ye modernizatsiia tistomisylnoi mashyny, yaka vplyvaie na intensyvnist mekhanichnoi obrobky tista ta polipshuie yoho strukturu, shcho zabezpechuie vyrobnytstvo yakisnykh khlibnykh vyrobiv. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10730 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кьоз Д. С..pdf | 3,23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.