Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10730
Title: Модернізація технологічної лінії виробництва хлібних виробів
Other Titles: Modernizatsiia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva khlibnykh vyrobiv
Authors: Кьоз, Деніз Сайимович
Koz, Deniz
Keywords: тістоприготування
tistopryhotuvannia
борошняна сировина
boroshniana syrovyna
процес замісу
protses zamisu
показники роботи
pokaznyky roboty
робочі органи
robochi orhany
ефективність
efektyvnist
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Кьоз Д. С. Модернізація технологічної лінії виробництва хлібних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Деніз Сайимович Кьоз ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 86 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10730
Abstract: Метою роботи є модернізація тістомісильної машини, яка впливає на інтенсивність механічної обробки тіста та поліпшує його структуру, що забезпечує виробництво якісних хлібних виробів.Metoiu roboty ye modernizatsiia tistomisylnoi mashyny, yaka vplyvaie na intensyvnist mekhanichnoi obrobky tista ta polipshuie yoho strukturu, shcho zabezpechuie vyrobnytstvo yakisnykh khlibnykh vyrobiv.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10730
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кьоз Д. С..pdf3,23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.